ballen samen

Amersfoort

Bubble voetbal Amersfoort vrijgezellenfeest?

Bubble voetbal op zich is al erg leuk maar bij BubbelBal.nl kun je deze geweldige activiteit uitbreiden met een aantal andere top-activiteiten. Naast Bubble voetbal kan je natuurlijk andere spelvormen spelen als Last-man standing en een koprol wedstrijd maar je vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje kun je compleet maken met onderstaande activiteiten!

Heel populair zijn de combi-deals waarbij er 2 of meerdere activiteiten worden gekozen op dezelfde locatie. Je regelt zo met één simpel telefoontje of mailtje alle activiteiten!
Voorbeeld: 1 uur Bubbel voetbal, 1 uur ArcheryTag en Dart-Voetbal voor de wachtende deelnemers.

Bubble voetbal in Amersfoort en Utrecht.

Bubbel voetbal wordt niet alleen gespeeld in Amersfoort maar ook in de rest van de provincie Utrecht. Wij van BubbelBal.nl komen naar jullie toe. Jullie kunnen zelf zorg dragen voor een geschikte locatie of wij regelen dit voor jullie.

archery

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Waarom kies je ons?

Als je de bubbelballen bij BubbelBal huurt, komen wij ze op locatie bezorgen. Dit doen wij door heel Nederland en België. We zijn al 4 jaar lang de grootste aanbieder in Nederland met zeer mooie prijzen en daar zijn we trots op! Alles is met begeleiding en hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Wij bieden altijd een totaalprijs incl. btw en transportkosten. Je weet direct waar je aan toe bent!

Contact

Woon je in Amersfoort of ben je daar voor een weekend in de buurt? Neem dan contact met ons op via het offerte formulier en vraag naar de vele mogelijkheden.

Sporthal in Amersfoort voor Bubbel voetbal

Sporthal Schuilenburg
Leonorehof 3
Amersfoort

Sporthal Zielhorst
Trompetstraat 3
Amersfoort