Alkmaar

Bubbel Voetbal Alkmaar

Bubbel Voetbal van BubbelBal is uitermate geschikt als activiteit voor een teamuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of bedrijfsuitje in Alkmaar. Bubbel Voetbal is niet alleen leuk om te spelen maar ook leuk om naar te kijken. De BubbelBal welke jij op je schouders draagt zorgt ervoor dat je vanaf onder je heupen tot boven je hoofd beschermd wordt. Wel zo handig als omver geduwd wordt door de tegenstander. Hierdoor is BubbelBal ongevaarlijk om te spelen.

Wat mag je van BubbelBal verwachten?

Wij reserveren de locatie van jouw keuze! Uiteraard mag je dit ook zelf doen. Wij begeleiden onze opdrachten altijd met een ervaren begeleider. Op die manier hoef je geen rekening te houden met het ophalen, wegbrengen en verzorgen van jouw teamuitje, bedrijfsuitje of kinderfeestje. Nadat wij jullie ontvangen hebben zal onze begeleider een uitgebreide uitleg geven over het spel. Op die manier weet je alle ins en outs over Bubbel Voetbal. Wij maken een teamindeling en zetten de team tegen over elkaar, voordat de strijd gaat los barsten. Ga jij voor het verzorgde voetbal of gooi jij de beuk erin? Tussen de verschillende spelletjes in de BubbelBal is er tijd om wat te eten en te drinken.

BubbelBal in Alkmaar en omgeving

Wij verzorgen BubbelBal activiteiten in geheel Nederland en België. Wij kunnen zowel in Alkmaar als de omliggende plaatsen op locatie komen. Een eigen locatie kan in de tuin zijn, of in het park, op de sportclub of gewoon in een gymzaal/sporthal bij jullie om de hoek. Mocht je zelf geen locatie weten dan kunnen wij een locatie voor jullie reserveren. Onze activiteiten duren afhankelijk van de groepgrootte 1 tot 2,5 uur. Bij evenementen worden onze activiteiten langer gehuurd.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Activiteit aanbod BubbelBal

Naast de activiteit in onze BubbelBallen bieden wij ook andere activiteiten aan. De volgende activiteiten kunnen wij ook voor jullie verzorgen:

Combi-deals

Wil jij niet één, maar twee of drie activiteiten bij ons reserveren? Maak dan gebruik van onze combi-deals. De meest populaire deals zijn:

  • Bubbel Voetbal + Dart-Voetbal
  • Archery Attack + Bubbel Voetbal en eventueel Dart-Voetbal
  • BubbelBal + Apenkooi-feestje
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare voetbalboardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 8 BubbelBallen en 2 springkussens)

Uiteraard kun je ook zelf combinaties maken!

Wil je meer weten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons via het aanvraagformulier hiernaast of bel ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar en helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen.

Wist je dat?
Wij onze activiteiten in heel Nederland en België aanbieden. Wij kunnen het namelijk ook verzorgen in , AntwerpenWassenaarAmsterdamLelystad  of Haarlem!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646