Lelystad

Activiteiten Lelystad

Op zoek naar leuke en hilarische activiteiten met je voetbalteam, je bedrijf, je vrienden of vriendinnen. BubbelBal heeft een aantal activiteiten welke verzorgd kunnen worden. Bubbel Voetbal van BubbelBal is de meest geboekte activiteit. Als je in een BubbelBal zit wordt je lichaam beschermd door de grote opblaasbare bal welke om je heen zit. Door deze bal kan je nooit hard op de grond terecht komen en maak je altijd een zachte landing.

Activiteiten naast Bubbel Voetbal

  • Archery Attack, Gewapend met pijlen, boog en een masker ga je de strijd in twee teams met elkaar aan tijdens Archery Tag. De bedoeling is om elkaar af te schieten of de targets in het veld bij de tegenstander. Deze activiteit kan zowel indoor als outdoor gespeeld worden.
  • Dart-Voetbal, Met Dart-Voetbal van Dart-Voetbal.nl kun je met je voeten, handen of tennisracket 180 proberen te scoren. Welke deelnemer heeft de meeste precisie in zijn voeten of handen? Dart-Voetbal is zeer geschikt als activiteit tijdens een sportdag, evenement of Open Dag.
  • ‘Kinder’feestje, Wil jij met je kinderfeestje of bedrijfsuitje een uniek kinderfeestje beleven, wij van BubbelBal kunnen dan een op maat gemaakt programma maken. Denk hierbij aan Apenkooi, Trefbal, Hindernis-Slagbal of een James Bond Game. Dit ‘Kinderfeestje’ is in Lelystad zowel te boeken voor volwassenen als voor kinderen.
  • SportsVillage, Moet je binnenkort een sportdag of evenement organiseren en wil jij opblaasbare veldjes hebben voor de kinderen dan kunnen wij deze op locatie komen brengen en weer ophalen. Deze side-events zijn uitermate geschikt voor toernooien, buurtfeestjes of sportdagen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Combi-deals

Alle bovenstaande activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden. Lijkt het jullie juist leuk om Archery Attack en BubbelBal te combineren dan kunnen wij een mooi programma voor jullie maken. Of wil je als volwassengroep een leuk kinderfeestje meemaken, waarbij er Apenkooi, Trefbal en Hindernis-slagbal wordt gespeeld. Combineren is voordeel!

Voordelen BubbelBal

  • Wij komen alles brengen en weer ophalen
  • Wij verzorgen altijd de begeleiding
  • Wij hanteren prijzen incl. btw en begeleiding

Neem contact op

Wil je tijdens jouw bedrijfsuitje of teamuitje een keer een origineel kinderfeestje beleven laat het ons dan weten. Wij, Mart en Koen, vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn wat betreft de verschillende activiteiten Vul het contactformulier in of bel ons op! Wij denken graag met je mee!!

Locaties Lelystad:
Sportcomplex De Rietlanden
 Grietenij 22-06, 8233 BZ Lelystad
Sportzaal ’t Kofschip Kofschip 1, 8223 EZ Lelystad
Sportzaal Horst Horst 29-02, 8225 MV Lelystad

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646