Venlo

BubbelBal of Bubble voetbal in Venlo

Ben jij aan het zoeken naar een leuke activiteit voor je vriendengroep omdat je een weekend weg gaat met z’n allen en je nog geen toffe activiteit hebt gevonden voor een mooie prijs? Wij van BubbelBal.nl regelen dit voor je. Wij staan bekend om de mooie prijzen per persoon en de strakke begeleiding die meedenkt met de behoeften van je groep. Zo zijn er al vele succesvolle activiteiten geweest tijdens personeelsfeesten, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of kinderfeestjes. Voor ieder wat wils! Denk bijvoorbeeld aan het populaire Bubble voetbal spel. Wij verzorgen dit in Venlo maar ook in de plaatsen hier omheen. Wanneer je beschikt over een grasveld, park of sportveld kunnen we ook daar verschijnen en de activiteit laten plaatsvinden. Is het slechter weer, dan zoeken wij of samen met jullie naar een geschikte sporthal om de gekozen activiteiten te laten plaatsvinden. Naast Venlo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om het in AmsterdamRotterdamDen Haag of Antwerpen te laten plaatsvinden. Jullie kiezen, wij regelen het!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Naast Bubbleball in Venlo is er meer

Bij BubbelBal kun je ook terecht voor andere originele activiteiten zoals:

BubbelBal heeft ook verschillende apparaten die de activiteiten nog leuker en spannender kunnen maken. Hierbij kun je denken aan een snelheidsmeter, zodat je erachter kunt komen wie er het hardst met een bal kan schieten. Maar ook een multifunctionele freeplayer behoort tot de mogelijkheden. Deze kan gebruikt worden voor diverse balsporten.

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over bubble voetbal in Venlo? Neem dan gewoon contact met ons op. Dit kun je doen door zelf telefonisch contact met ons op te nemen of het contactformulier in te vullen op deze website. Wij beantwoorden graag al je vragen en kunnen je meer vertellen over de diverse activiteiten.

Geschikte sporthal voor BubbelBal

Sporthal Rijnbeek
Rijnbeekstraat 4
Venlo

Uiteraard kun je zelf ook kiezen om een andere sporthal te reserveren of wij doen dit voor je.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646