Den Haag

Bubble voetbal Den Haag

Als je nog op zoek bent naar een originele activiteit voor bijvoorbeeld een familiefeest, kinderfeest, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje, dan is Bubble voetbal echt iets voor jou! Bij dit relatief nieuwe spel gaat het echt om het maken van plezier. Doordat je in een met lucht gevulde plastic bal zit, kun je alleen je voeten en onderbenen gebruiken om te voetballen. Omdat de plastic bal een soort stootkussen vormt is het erg leuk om tegen de andere spelers aan te bumpen! Dit spel zorgt dus gegarandeerd voor plezier! Wil jij ook graag met een leuk team Bubble voetbal in Den Haag spelen? Dan staat BubbelBal voor je klaar. Wij leveren de bubbelballen op elke gewenste locatie in Nederland of België!

Bubble voetbal op een gewenste locatie in Den Haag

Bubble voetbal kan in Den Haag of ergens anders gespeeld worden. Wij leveren de Bubbelballen namelijk door heel Nederland en België. Hierbij kun je zelf aangeven op welke locatie je het spel graag wilt spelen. Dit kan bijvoorbeeld een voetbalveld, sporthal of manege zijn. Weet je zelf geen goede locatie in de buurt te vinden? Op deze website staan een aantal geschikte locaties per provincie/plaats in Nederland en België.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

De activiteiten bij BubbelBal

Bij BubbelBal kun je niet alleen terecht voor bubble voetbal, je kunt hier bijvoorbeeld ook terecht voor andere originele sporten zoals:

Combi-Deals

Al onze activiteiten kunnen ook gecombineerd. Populaire combi-deals zijn:

  • BubbelBal + Apenkooi
  • BubbelBal + Archery Attack
  • SportsVillage FunPark (2opblaasbare boardings, 2 springkussens, snelheidsmeter, Dart-Voetbal en 8 BubbelBallen)

Meer informatie

Wil je graag meer weten over bubble voetbal in Den Haag? Neem dan contact met ons op. Dit kun je doen door zelf te bellen of het contactformulier in te vullen op deze website. Wij beantwoorden graag al je vragen en kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden bij BubbelBal.

Mogelijke locatie in Den Haag

Sporthal Zuidhaghe
Beresteinlaan 625H
2543JR, Den Haag
070 367 1508

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646