Coevorden

Bubbel Voetbal van BubbelBal in Coevorden

Bubbel Voetbal is een spelvariant van BubbelBal welke geschikt is voor origineel en hilarisch teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een kinderfeestje in Coevorden (Drenthe). Ga jij de strijd aan met je vrienden, collega’s of je teamgenoten? Bij Bubbel Voetbal kun je je tegenstander naar de andere kant van het veld beuken! De met lucht gevulde plastic bal welke om je zit beschermd je tegen het vallen, waardoor het ongevaarlijk is om te spelen. Echt een origineel & hilarisch uitje!

Wat biedt BubbelBal met Bubbel Voetbal?

Nadat jullie ontvangen zijn door onze begeleider, zullen wij jullie voorzien van een speluitleg. Onze begeleider maakt een teamindeling indien jullie dit niet al gedaan hebben. De vraag bij elke partij voetbal is: Gaan jullie met je team mooi verzorgd voetbal spelen of gooien jullie de beuk erin?

BubbelBal in Coevorden en omgeving

Mocht je Bubbel Voetbal van BubbelBal in Coevorden of omgeving willen spelen dan kunnen wij een locatie reserveren voor jullie, maar wij kunnen ook op een door jullie gekozen locatie komen. Denk hierbij aan een park, weiland, manege, gymzaal, sportveld of een grote sporthal. Bubble Voetbal kan gespeelt worden op gras, kunstgras, zand, gym- en sportzalen. De ruimte dient dan een minimale afmeting te hebben 20x10m.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Andere teamuitjes van BubbelBal

Naast Bubbel Voetbal kunnen wij ook andere activiteiten aanbieden. De volgende activiteiten bieden wij ook aan:

Combi-Deals

Wil je twee of meer activiteiten combineren maak dan gebruik van onze Combi-deals. De volgende combi-deals worden veel geboekt bij ons:

  • Archery Attack + Bubble Voetbal
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare boardings, 2 springkussens, Snelheidsmeter, Dart-Voetbal en 8 BubbelBallen)
  • Bubble Voetbal + Archery Attack + Dart-Voetba
  • Apenkooi + BubbelBal

Contact

Mocht je één van onze activiteiten willen spelen tijdens jouw teamuitje of vrijgezellendag laat het ons dan weten en vul dan geheel vrijblijvend hiernaast het contactformulier in. Uiteraard kun je ons ook altijd bellen! Wij helpen je graag met het beantwoorden van je vragen.

Wist je dat?
Wij onze activiteiten door geheel Nederland, Belgie en Duitsland aanbieden. Wij kunnen onze activiteiten verzorgen in ZwolleGroningenEindhovenBreda of in Nijmegen!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646