ballen samen

Wijk bij Duurstede

BubbelBal in Wijk bij Duurstede

In de provincie Utrecht zijn vele vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, personeelsfeestjes en kinderfeestjes. Daarvoor hebben wij de perfect activiteiten. Je kan bubbel voetbal spelen in wijk bij duurstede of in één van de andere plaatsen in of rondom Utrecht. Bij dit spel draag je een plastic bal om je heen waardoor je de tegenstander omver kan botsen en daarbij altijd een zachte landing hebt! Dit geeft hilarische beelden voor de toeschouwers en deelnemers in het spel. Zoek je een aanvulling op bubbel voetbal en/of meerdere activiteiten voor jouw groep.
Hieronder heb ik een aantal populaire activiteiten van ons genoteerd:

Klik op de linkjes om meer informatie te krijgen of vraag via het offerteformulier naar de vele mogelijkheden. Wij hoeven enkel te weten waar je het wil spelen en met hoeveel personen. Dan kunnen wij alles op maat maken.

Een andere plaats dan Wijk bij Duurstede?

Wij bezorgen de bubbelballen niet alleen in Wijk bij Duurstede, maar door heel Nederland en België! Zie ook bijv. onze andere locaties in HaarlemDen BoschWassenaar of Eindhoven.
Heb je zelf een locatie of een totaal andere plaats in gedachten? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij zorgen ervoor dat jullie niet ver hoeven te reizen om dit hilarische spel te spelen maar dat doen wij voor jullie!

bubbelbal-school

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

De service van BubbelBal

BubbelBal.nl draagt zorg voor jullie activiteiten door de materialen te vervoeren naar de gewenste locatie en daar goede begeleiding te bieden. De werknemers bij BubbelBal hebben verstand van het spel en honderden feestjes begeleid. Ook vinden wij de sfeer heel belangrijk en kiezen we ervoor om altijd een muziekbox mee te nemen. Hebben jullie eigen muziek? Geef dit dan door aan de spelbegeleider.

Contact

Bubbel voetbal in Wijk bij Duurstede spelen? Dat kan! Vraag eenvoudig een offerte aan via deze website. Bellen kan natuurlijk ook altijd op: 0615295581 of 0650844783.

Sportcomplex in Wijk bij Duurstede waar Bubbelvoetbal mogelijk is.

Sportcomplex Marienhoeve
Lekdijk Oost 12-16
Wijk bij Duurstede