Activiteiten in Wijk bij Duurstede

Voor het organiseren van een activiteit voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje ben je bij Bubbelbal zeker aan het goede adres. Wij hebben ontzettend veel verschillende activiteiten die voor elke doelgroep een geschikte keuze zijn! Ook voor het organiseren van schoolactiviteiten in Wijk bij Duurstede blijkt Bubbelbal de beste keuze. De activiteiten in Wijk bij Duurstede worden door ons gebracht, begeleidt en uiteraard naderhand weer opgehaald. Wij nemen jouw taken uit handen en zorgen voor een perfecte dag! Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden in Wijk bij Duurstede? Neem snel een kijkje op onze webpagina!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Teamuitje Wijk bij Duurstede

Ben je op zoek naar een goede activiteit waarin teambuilding hoog in het vaandel staat? Wil je het teamwork binnen jouw collega’s opkrikken op een speelse en uitdagende manier? Teambuilding activiteiten kennen voor Bubbelbal geen geheimen meer. Heb je al eens gehoord van Archery Attack? Archery Attack is een sport die wordt gespeeld en heeft de laatste jaren snel zijn opmars in Nederland gemaakt. Het spel is van uitdagende aard, spannend maar bovenal ontzettend leuk. Gewapend met eigen pijlen en boog, en natuurlijk een masker ter bescherming, ga je in teams van twee de strijd tegen elkaar aan. De pijlen hebben een rubberen punt, dus geen reden om bang te zijn. Archery Attack brengt jouw teamuitje in Wijk bij Duurstede naar een hoger niveau!

Bedrijfsuitje Wijk bij Duurstede

Het jaarlijkse bedrijfsuitje blijft soms toch een moeilijk organiseerbaars iets. Gelukkig nemen wij bij Bubbelbal graag het werk uit handen en zorgen wij voor een goed gevulde middag door een van onze leuke activiteiten. Heb je er al eens over nagedacht hoe het er uit zou zien om alle collega’s rond te zien huppelen in een opblaasbare Bubbelbal? Hilarisch toch! Gehuld in een grote Bubbelbal zijn alle spelletjes tien keer zo leuk. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om te voetballen, maar ook andere spelvarianten zullen gegarandeerd een lach op je gezicht brengen! Koprollen maken, flesvoetbal, lummeltje, slagbal? Alles is grappig wanneer je in een Bubbelbal bent gekropen. Bij Bubbelbal zorgen wij ervoor dat de Bubbelballen naar de locatie worden gebracht en zullen we uitleggen hoe alles precies werkt. Na de geslaagde middag zorgen wij ervoor dat de materialen weer opgehaald worden. Door onze service proberen wij de organisatie voor jouw bedrijfsuitje in Wijk bij Duurstede zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Vrijgezellenfeest Wijk bij Duurstede

Zie je jouw en je vriendengroep al rond tuffen op E-choppers? Bij Bubbelbal is dit een super optie voor een activiteit tijdens een vrijgezellenfeest! Met de E-choppers kan je 50 kilometer rondrijden en zo kan je natuur en stad bewonderen tijdens een ritje. De E-choppers worden elektrisch aangedreven dus gelukkig kan je elkaar tijdens de tocht goed verstaan, dus; kletsen, lol trappen en ouwehoeren! Bij Bubbelbal organiseren wij ook graag andere activiteiten voor een vrijgezellenfeest in Wijk bij Duurstede, neem daarom vooral een kijkje bij de opties!

Schoolactiviteit Wijk bij Duurstede

Voor een geschikte schoolactiviteit hoef je niet verder te zoeken. Wij hebben passende activiteiten voor elk soort schoolactiviteit. Je kan springkussens en stormbanen bij ons huren, materialen voor een voetbaltoernooi, of een materialen set voor een spannend potje lasergamen. Het lasergamen kan gewoon op locatie, dus je kan zelf verzinnen waar in Wijk van Duurstede dit mag plaats vinden, hoe leuk is dat! Mocht het weer niet toe laten dat er een buiten activiteit plaats vindt, hebben wij daar oplossingen voor. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld graag een apenkooi toernooi in Wijk bij Duurstede, welke kan plaatsvinden in een gymzaal.

Boek nu activiteiten in Wijk bij Duurstede bij Bubbelbal

Verder dan Bubbelbal hoef je niet te kijken als je opzoek bent naar een te gekke activiteit voor jouw teamdag, bedrijfsuitje of schoolactiviteit. Sportief, (ont)spannend, hilarisch, wij zijn van alle markten thuis. Als je een activiteit via Bubbelbal wil organiseren, zullen wij zorgen voor een professionele afhandeling. Wij brengen de materialen naar de gewenste plek in Wijk bij Duurstede, zorgen voor goede begeleiding en zorgen ervoor dat de materialen weer opgehaald worden. Met onze service hopen wij de organisatie van jouw activiteit makkelijker te maken. Wil je graag contact over de mogelijkheden, of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op! Via 06 – 15 29 55 81 zijn wij makkelijk te bereiken. Je kan natuurlijk ook altijd het contactformulier op onze website invullen. Onze vriendelijke medewerkers staan met een glimlach voor je klaar en we zullen er samen voor zorgen dat het een mega geslaagde dag wordt!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646