Houten

BubbelBal in Houten

Zoek je naar Bubbel voetbal in Houten? Dat kan! Wij van BubbelBal.nl bieden deze activiteit aan in elke plaats in Nederland. Daarbij kan de klant zelf kiezen voor een locatie naar keuze of wij regelen dit allemaal voor jullie. Beide is mogelijk.

Naast het populaire bubble voetbal zijn er nog tal van mogelijkheden om te beoefenene met je vrijgezellenfeest, teamuitje, bedrijfsfeest of groepsuitje. Denk aan een Bubbel-estafette, Bubbel-overloopspel of Last-man-standing. Wil je meerdere uren afnemen of meerdere activiteiten dan is dat geen enkel probleem en ook dat kunnen wij voor jullie verzorgen. Zie hieronder de activiteiten die wij nog meer aanbieden naast Bubbel voetbal in Houten.

Klik op de linkjes om meer informatie te krijgen of vraag via het offerteformulier naar de vele mogelijkheden. Wij hoeven enkel te weten waar je het wil spelen en met hoeveel personen. Dan kunnen wij alles op maat maken.

Liever ergens anders dan in Houten?

Wij van BubbelBal, vinden het belangrijk dat iedereen plezier kan beleven aan bubble voetbal. Daarom bezorgen we de bubbelballen niet alleen in Houten, maar door heel Nederland en België! Zie ook bijv. onze andere locaties in HaarlemDen BoschWassenaar of Eindhoven. Heb je zelf al een locatie of een totaal andere plaats in gedachten en heb je een park of weiland in de buurt? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Zo zorgen wij ervoor dat jullie niet ver hoeven te reizen om dit hilarische spel te spelen maar dat doen wij voor jullie!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

De service van BubbelBal

BubbelBal.nl draagt zorg voor jullie activiteiten door de materialen te vervoeren naar de gewenste locatie en daar goede begeleiding te bieden. De werknemers bij BubbelBal hebben verstand van het spel en honderden feestjes begeleid. Ook vinden wij de sfeer heel belangrijk en kiezen we ervoor om altijd een muziekbox mee te nemen. Hebben jullie eigen muziek? Geef dit dan door aan de spelbegeleider.

Activiteiten in Houten

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Houten voor jouw school, collega’s, vrienden of familie? Dan ben je bij Bubbelbal aan het goede adres! Wij bieden sportieve, hilarische, spannende en ontspannende activiteiten in Houten aan! Veel lol en lachende gezichten gegarandeerd. Bubbelbal zorgt ervoor dat de activiteiten in Houten op locatie worden bezorgd, eventueel begeleid en op een later tijdstip weer worden opgehaald. Zo nemen wij al het werk uit jouw handen, ideaal toch?! Bekijk nu snel deze pagina voor het hele aanbod van activiteiten in Houten!

Contact

Bubble voetbal in Houten spelen? Dat kan! Vraag eenvoudig een offerte aan via deze website of neem direct contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van bubble voetbal. Bel: 0650844783 of 0615295581.

Sporthallen voor Bubbel voetbal in Houten

Sporthal de Slinger
De Slinger 44
Houten

Sporthal de Kruisboog
Kruisboog 15
Houten

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646