Activiteiten in Houten

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Houten voor jouw school, collega’s, vrienden of familie? Dan ben je bij Bubbelbal aan het goede adres! Wij bieden sportieve, hilarische, spannende en ontspannende activiteiten in Houten aan! Veel lol en lachende gezichten gegarandeerd. Bubbelbal zorgt ervoor dat de activiteiten in Houten op locatie worden bezorgd, eventueel begeleid en op een later tijdstip weer worden opgehaald. Zo nemen wij al het werk uit jouw handen, ideaal toch?! Bekijk nu snel deze pagina voor het hele aanbod van activiteiten in Houten!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Schoolactiviteit in Houten

Op zoek naar de leukste activiteiten in Houten voor jouw school? Bubbelbal helpt jou graag een handje. Wij hebben activiteiten voor een sportdag, buitenspeeldag of andere leuke dag. Denk bijvoorbeeld aan onze stormbanen of springkussens. Makkelijk op te zetten en gegarandeerd plezier! Voor meer spanning en sensatie is onze professionele lasergame set geschikt. Wij toveren jouw aula, sportveld of sporthal om tot waar lasergame paradijs vol obstakels. Om nog meer sensatie toe te voegen kunnen we ook onze laserlichten en rookmachine meenemen! Zoveel activiteiten in Houten voor jouw school waar kinderen zich urenlang mee kunnen vermaken!

Bedrijfsuitje in Houten

Ook voor het organiseren van een bedrijfsuitje heeft Bubbelbal leuke activiteiten in Houten! Denk bijvoorbeeld aan onze Bubbelballen. Kruip in de grote luchtbal en maak je klaar voor de strijd tegen je collega’s! In twee teams spelen jullie een potje Bubbelvoetbal tegen elkaar, waarbij je moet proberen de meeste doelpunten te maken. Zorg er alleen voor dat je niet omver wordt gebeukt door één van je collega’s! Naast een potje voetbal kunnen we ook andere spelvarianten met de Bubbelbal spelen, zoals Chinese Muur (schipper mag ik overvaren) en een echte koprolwedstrijd. Hilariteit gegarandeerd, ook bij de toeschouwers! Het huren van onze Bubbelballen is één van de meest hilarische activiteiten in Houten voor een bedrijfsuitje.

Vrijgezellenfeest in Houten

Voor activiteiten in Houten voor een vrijgezellenfeest heeft Bubbelbal ook veel opties. Een populaire activiteit zijn onze e-choppers. Met een snelheid van 25 km/h en een actieradius van ongeveer 50 kilometer scheur jij langs de mooiste plekjes in en rondom Houten. Doordat de e-choppers volledig elektrisch zijn, maken ze geen geluid. Ideaal om gezellig met elkaar te kletsen en te ouwehoeren. Bubbelbal brengt de e-choppers in Houten op locatie, geeft instructies en haalt ze nadien weer op. Het enige dat wij van jou vragen, is een geldig scooter- of autorijbewijs van iedere bestuurder. Niet voor niets is het huren van onze e-choppers een populaire activiteit in Houten voor een vrijgezellendag!

Teamuitje in Houten

Wanneer het teamuitje weer voor de deur staat, wil je natuurlijk wel vermaakt worden. Bubbelbal heeft verschillende activiteiten in Houten die aan deze eisen voldoen. Denk bijvoorbeeld aan onze Bubbelballen, die gegarandeerd lol en plezier opleveren. Naast het sportieve aspect worden ook de lachspieren goed getraind. Een andere leuke activiteit is Archery Attack. Gewapend met pijl en boog probeer jij zoveel mogelijk tegenstanders af te schieten. Deze combinatie van paintball, trefbal en boogschieten is spannend, vermoeiend en enerverend. Verstop je achter de obstakels en ga ten aanval wanneer je tegenstanders het niet verwachten! Ook onze opblaasbare Dart voetbal set is erg leuk om te huren. Wie van jouw teamgenoten heeft de meeste precisie en scoort het hoogste aantal punten? Deze activiteiten in Houten huur jij nu bij Bubbelbal!

Boek nu jouw activiteiten in Houten bij Bubbelbal

Ben jij er uit welke activiteiten in Houten bij jouw schoolactiviteit, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje passen? Top! Wij hebben activiteiten voor jong en oud, waarbij wij lachende gezichten het belangrijkste vinden. Bubbelbal zorgt ervoor dat de activiteiten in Houten bij jou op locatie worden bezorgd, eventueel begeleid en later weer worden opgehaald. Dát is de service van Bubbelbal! Ben jij benieuwd naar al onze activiteiten of heb jij nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via ons telefoonnummer 06 – 15 29 55 81. Ook zijn wij via het online contactformulier op de website bereikbaar. Samen maken we er een mooie, geslaagde activiteit van!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646