Weert

Een vrijgezellenfeest in Weert met BubbelBal

Zoek je voor je teamuitje in Weert naar leuk activiteiten en zit je te denken aan Bubble voetbal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de beschikking om op iedere gewenste locatie in of rondom Weert de bubbelballen te leveren. Woon je in Weert maar ga je een weekend weg naar de Ardennen, AmsterdamBrusselHaarlem of ergens anders in het land? Dan kunnen wij jullie kant op komen om de activiteit daar te verzorgen. Wij van BubbelBal.nl zijn mobiel en kunnen naar iedere gewenste locatie in Nederland en België komen om jullie te laten genieten van deze geweldige activiteiten. De activiteiten die wij bezitten worden altijd inclusief begeleiding aangeboden. Hieronder vindt je meer activiteiten en combi-deals. Voor iedere groep tijdens een vrijgezellenfeest, teamuitje, bedrijfsfeest of kinderfeestje hebben wij de juiste activiteiten. Wij bieden maatwerk.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Meer doen naast alleen Bubble voetbal in Weert?

Bij BubbelBal kun je ook terecht voor andere originele activiteiten zoals:

Wil je meerdere uren afnemen vraag dan naar onze combi-deals. Wij van bubbelbal.nl stellen de activiteiten samen in overleg met jullie. Voorbeeld: Sportsvillage Funpark. In dit pakket zitten onderandere: 2 springkussens, ArcheryAttack.nl, 6 Bubbelballen en Dart-Voetbal. Alle materialen kunnen wij bezorgen in heel Nederland en België. Hierbij zetten we alles klaar en daarnaast kunnen jullie zelf gaan genieten van de vele mogelijkheden. 1 telefoontje of mailtje en het kan geregeld worden!

Vraag naar de mogelijkheden

Vragen over de combi-deals of hoe je Bubbel voetbal speelt? Neem dan contact met ons op via het aanvraag formulier hiernaast of bel 0650844783 / 0615295581.

Geschikte sporthal voor al onze activiteiten

Sporthal Boshoven
Vrakkerveld 2
Weert

Uiteraard kun je zelf ook kiezen om een andere sporthal te reserveren die voor jullie makkelijker te bereiken is.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646