Brussel

Bubbelvoetbal op eigen locatie naar keuze in Brussel

Je moet een activiteit organiseren voor een teamuitje, vrijgezellenfeest of famillieweekend? Dan is Bubble voetbal echt een aanrader voor jullie! Het plezier van het spel spat er direct vanaf. Voor zowel de spelers in het veld, als aan de zijkant beleef je de meest hilarische momenten. Je zit namelijk met je hele lichaam in een met lucht gevulde plastic bal, waardoor je gemakkelijk over de kop kunt rollen. Wel steken je onderbenen eruit zodat je je kan verplaatsen in het veld en kunt deelnemen aan diverse spelvormen als bubbleball, estafette-vormen en last man standing. Deze spellen zorgen gegarandeerd voor plezier! Wil jij ook graag met een groep Bubble voetbal in Brussel spelen? Dan ben je bij BubbelBal aan het juiste adres. Wij kunnen de bubble ballen op elke gewenste locatie in Nederland of België verzorgen. Jullie kiezen de locatie en wij zorgen dat het geregeld wordt. Daarbij krijg je ook de begeleiding van een werknemer van BubbelBal.nl erbij, zodoende hoef je zelf enkel te genieten van de super toffe activiteit. Makkelijker krijg je het niet!

Aanrader: Bubble voetbal in Brussel

Of je nou bubbel voetbal in Brussel of ergens anders wilt spelen, bij Bubblebal kan het allemaal. Wij leveren de Bubbleballen namelijk door heel Nederland en België. Hierbij kun je zelf aangeven op welke locatie je het spel graag wilt spelen. Dit kan bijvoorbeeld een sporthal, manege of voetbalveld zijn. Heb je geen goede locatie in de buurt? Op deze website staan een aantal geschikte locaties in Nederland en België.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Ook andere activiteiten bij BubbelBal

Bij BubbelBal kun je ook terecht voor andere originele activiteiten zoals:

  • Trefbal-Games (speel het spel zoals je het kende van vroeger op de basis/middelbare school)
    Extreme-Slagbal (slagbal met hindernissen door de hele hal is en blijft een fantastisch spel voor jong en oud)
  • Dart-Voetbal (Mikken op een dartbord met je voeten. Scoor jij als eerste 180? )
  • Archery attack (combinatie van boogschieten, paintball en trefbal perfect voor familiedagen, vrijgezellenfeesten en andere partijen)
  • Apenkooi-feest (klimmen en klauteren zonder de grond te raken, waarbij de ’tikker’ op je jaagt. Wie wordt de apenkooi-kampioen?)
  • Stormbaan (Huur een gymdocent in die allerlei spelvormen aanbied naar jullie wensen, hierbij te denken aan: Trefbal-games, James-Bond Games, Extreme Slagbal etc. )

BubbelBal heeft verschillende activiteiten om meerdere uren op te vullen of meerdere mensen tegelijk aan de slag te hebben. Uitermate geschikt voor groepen groter dan 20 personen. Hierbij kun je denken aan een snelheidsmeter, multifunctionele freeplayer en oude spellen herleven uit je tijd op de basis/middelbare school. Je speelt slagbal, trefbal, apenkooi of andere spellen die je vroeger ook met veel plezier hebt gedaan. Even terug in die beleving van vroeger!

Interesse?

Neem gerust contact op met ons via info@bubbelbal.nl of vul het contactformulier in op onze website. Als er vragen zijn kunt u die geheel vrijblijvend stellen. Graag tot ziens!

Toplocatie in Brussel: 

Sportcentrum van Neder-Over-Heembeek
Korte Groenweg 99
1120 Bruxelles (Neder-Over-Heembeek)

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646