Emmeloord

Bubble Voetballen met je vrienden en collega’s

Bubble Voetbal van BubbelBal is een nieuwe activiteit voor zowel teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje. Wij verzorgen de activiteit in zowel Emmeloord als ver daar buiten. Bubble Voetbal is het hilarische spel waarbij elke speler een met luchtgevulde plastic bal om zijn bovenlijf heeft en waarbij je elkaar omver kan beuken tijdens een partijtje voetbal. Doordat je in een plastic bal zit, zal het ongevaarlijk zijn wanneer je omver wordt geduwd. Je valt namelijk altijd op de bal.

Wat biedt BubbelBal tijdens de activiteit?

Na ontvangst van onze medewerker zal er begonnen worden met een uitgebreide uitleg, zodat iedereen weet wat wel en niet kan. Wij maken de teamindeling voor de partijen en vervolgens zal de strijd los barsten. Welke strategie gaan jij en je team hanteren? Het mooie voetbal of gooien jullie de beuk erin om tot scoren te komen?

BubbelBal Flevoland

Mocht je de activiteiten van BubbelBal willen spelen in Emmeloord of ergens anders in Flevoland dan kunnen wij dit verzorgen voor jullie. Wij kunnen de locatie voor jullie verzorgen, maar je kan ook op een door jullie gekozen locatie gebruik maken van onze activiteiten. Denk hierbij aan een grasveld, park, sportveld, het strand, in een gymzaal of sporthal. Wij hebben genoeg aan een minimale ruimte van 20x10m.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Andere activiteiten van BubbelBal

Naast Bubble Voetbal bieden wij ook andere activiteiten aan. De volgende activiteiten kunnen wij ook voor jullie verzorgen:

Combi-Deals

Wil je twee of meer activiteiten combineren maak dan gebruik van onze Combi-deals. De volgende combi-deals worden veel geboekt bij ons:

  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare boardings, 2 springkussens, Snelheidsmeter, Dart-Voetbal en 8 BubbelBallen)
  • Archery Attack + Bubble Voetbal
  • Apenkooi + BubbelBal
  • Bubble Voetbal + Archery Attack + Dart-Voetbal

Contact

Mocht je één van onze activiteiten willen spelen tijdens jouw teamuitje of vrijgezellendag laat het ons dan weten en vul dan geheel vrijblijvend hiernaast het contactformulier in. Uiteraard kun je ons ook altijd bellen! Wij helpen je graag met het beantwoorden van je vragen.

Wist je dat?
Wij onze activiteiten door geheel Nederland, Belgie en Duitsland aanbieden. Wij kunnen onze activiteiten verzorgenb in AmsterdamMaastrichtRotterdamGroningen of gewoon in de Ardennen.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646