Hoogeveen

Bubble Voetbal van BubbelBal in Hoogeveen

Bubble Voetbal is een spelvariant in onze BubbelBallen welke geschikt is voor een teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een kinderfeestje in Hoogeveen (Drenthe). Ga jij de strijd aan met je vrienden, collega’s of je teamgenoten. Bubble Voetbal is het hilarische spel waarbij je de tegenstander naar de andere kant van het veld kan beuken. Doordat je een met plastic gevulde bal om je heen hebt, is het ongevaarlijk! Echt een origineel & hilarisch uitje!!!

Wat biedt BubbelBal met Bubble Voetbal?

Wij verzorgen onze activiteiten altijd met een begeleider. Nadat jullie ontvangen zijn, zullen wij jullie voorzien van een speluitleg zodat je all ins en outs weet. Indien jullie geen teamindeling maken, maakt onze begeleider die ter plaatse. Gaan jullie met je team mooi verzorgd voetbal spelen of gooien jullie de beuk erin en moet iedereen van tegenstander tegen de grond gewerkt worden? Om daarna uiteraard te gaan scoren!

BubbelBal in Hoogeveen en omgeving

Mocht je Bubble Voetbal van BubbelBal in Hoogeveen of omgeving willen spelen dan kunnen wij een locatie reserveren voor jullie, maar wij kunnen ook op een door jullie gekozen locatie komen. Denk hierbij aan een park, weiland, manege, gymzaal, sportveld of een grote sporthal. Bubble Voetbal kan gespeelt worden op gras, kunstgras, zand, gym- en sportzalen. De ruimte dient dan een minimale afmeting te hebben 20x10m.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Andere teamuitjes van BubbelBal

Mocht je naast Bubble Voetbal ook andere activiteiten bij ons willen spelen dan kan dat uiteraard ook. De volgende activiteiten bieden wij ook aan:

Combi-Deals!

Wil je twee of meer activiteiten combineren maak dan gebruik van onze Combi-deals. De volgende combi-deals worden veel geboekt bij ons:

  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare boardings, 2 springkussens, Snelheidsmeter, Dart-Voetbal en 8 BubbelBallen)
  • Archery Attack + Bubble Voetbal
  • Apenkooi + BubbelBal
  • Bubble Voetbal + Archery Attack + Dart-Voetbal

Contact

Mocht je één van onze activiteiten willen spelen tijdens jouw teamuitje of vrijgezellendag laat het ons dan weten en vul dan geheel vrijblijvend hiernaast het contactformulier in. Uiteraard kun je ons ook altijd bellen! Wij helpen je graag met het beantwoorden van je vragen.

Wist je dat?
Wij onze activiteiten door geheel Nederland, Belgie en Duitsland aanbieden. Wij kunnen onze activiteiten verzorgen in AmsterdamMaastrichtRotterdamGroningen of gewoon in de Ardennen!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646