De vijf leukste activiteiten voor jullie vriendendag

Een van de meest speciale en leuke dagen is vriendendag. Het is een dag waarop je de tijd neemt om herinneringen te maken met je vrienden. Er zijn veel activiteiten die je het hele jaar door met je vriendengroep kan doen, maar op vriendendag is het altijd leuk om iets speciaals te doen. Veel mensen vinden het lastig om een originele vriendendag te organiseren. Daarom hebben we hieronder de vijf leukste activiteiten voor vriendendag onder elkaar gezet. Alles om dit een onvergetelijke dag te maken!

Apenkooien

Wat is apenkooien? Apenkooien is een variant van tikkertje. Het spel wordt veelal gespeeld tijdens de gymlessen. Om het spel te kunnen spelen worden er hindernissen in de gymzaal gezet. Er wordt iemand aangewezen die de tikker is en de rest van de mensen van de groep moet ervoor zorgen dat ze niet getikt worden. Ook mag je niet uit de hindernissen stappen. Als je wordt getikt of als je de grond raakt, ben je af. Veel volwassen kennen dit hilarische spel als het leukste spelletje uit hun jeugd. Mensen gaan ervan uit dat het meer een spel voor kinderen is, maar apenkooien voor volwassenen wordt steeds populairder. Het is superleuk om dit spel op vriendendag te doen en je weer even kind te voelen. Dit spel kan op iedere locatie gespeeld worden. Het is wel goed om van tevoren te kijken of er hindernissen op de locatie neergezet mogen worden.

Bubbelbal

Als je het leuk vindt om gek te doen met je vrienden en hartelijk met elkaar te lachen, dan is bubbelbal het perfecte spel voor jullie. Bubbelbal is een grappig voetbal spel waarbij iedere speler een opgeblazen bal om zich heen heeft. Door de lucht in de bal kun je elkaar tijdens het voetballen pijnloos omverduwen. Het spel kan op iedere locatie gespeeld worden en je kan zelf beslissen hoe lang je door wil spelen. Dit spel is erop gericht om de kans op blessures zo klein mogelijk te houden. Je kunt er zelfs voor kiezen om het spel te laten verzorgen door een ervaren instructeur. Misschien kan hij ook gelijk de scheidsrechter spelen.

Koeknuffelen

Een zeer bijzondere activiteit is koeknuffelen. De naam zegt het al, koeknuffelen houdt in dat je met een koe kan knuffelen. Het is een unieke en grappige ervaring om met je vrienden te delen. Daarnaast heeft een knuffel allerlei gezondheidsvoordelen. Het vermindert angstgevoelens en vermindert stress. Deze activiteit wordt steeds populairder in Nederland. Als jij en je vrienden van dieren houden, dan is koeknuffelen zeker een aanrader voor jouw vriendendag!

Escaperoom

Probeer samen met jouw vrienden uit een ruimte te ontsnappen door raadsels op te lossen. De escaperoom is een echte aanrader voor een vriendendag. Je leert elkaar nog beter kennen en het bevordert de teamspirit. Als je eindelijk bent ontsnapt kan je met elkaar proosten op de overwinning.

Indoor skydiven

Altijd al willen vliegen? Indoor skydiven is de ideale activiteit voor jouw vriendendag. Je ervaart hierbij een vrije val en het gevoel dat je kan vliegen. Dit is een herinnering voor het leven!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646