Archery Attack: survival of the fittest

Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Twee teams gaan de strijd met elkaar aan in een gewapend gevecht met handbogen en rubberen pijlen. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Het is echt een survival of the fittest!

Hoe wordt Archery Attack gespeeld?

Voordat het spel begint

Je krijgt een setje bogen en pijlen. Deze zijn gemaakt van rubber. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over blauwe plekken of andere verwondingen. Vervolgens wordt de groep verdeeld in twee teams en gaan jullie het speelveld op. Dit kan binnen of buiten zijn, afhankelijk van wat jullie voorkeur is. Het doel is om zoveel mogelijk spelers van het andere team uit te schakelen.

Startsein

De twee teams stellen hun target op in het speelveld en bouwen hun bunkers ter bescherming. Wanneer het startsignaal klinkt, ga je op weg naar de pijlen om er zoveel mogelijk te verzamelen. Dit zorgt ervoor dat je sterk staat vanaf het eerste moment. Je kunt scoren door op de targets van in het veld van de tegenstander te schieten. Daarnaast kun je de tegenstander uitschakelen door hem of haar te raken op het lichaam.

Survival of the fittest

Alle deelnemers gaan het veld in met één doel: overleven! Als startpositie staan alle deelnemers in een cirkel met de bogen tegen elkaar aan. Zodra het startsein klinkt, rent iedereen zo snel mogelijk het veld in om een goede, veilige positie te zoeken. Hierna zal een tweede sein klinken. Vanaf dan gaan jullie proberen om de tegenstander uit te schakelen. Werken jullie als team samen of gaan jullie alleen de strijd aan?

Wat doe je als je geraakt bent?

Let goed op! Als je geraakt bent, moet je namelijk het speelveld verlaten. Het team dat als laatste overblijft, wint dus het spel.

Verschillende spelvarianten

Maar, er is meer! Om het spel spannender te maken, zijn er verschillende spelvarianten die je kunt spelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor het speltype waarbij er een vlag in het midden van het speelveld staat. Die vlag moet je dan zien te veroveren.

Een spel Archery Attack reserveren bij Bubbelbal

Voor wie?

Archery Attack is een geweldige manier om plezier te hebben met je vrienden, familie of collega’s! Het spel is te reserveren vanaf acht personen vanaf de leeftijd van ca. 8-9 jaar. 

Archery Attack is uitdagend voor zowel kinderen als volwassenen. Geheel pijnvrij en toch erg spannend!

Tijdsduur

Een potje Archery Attack duurt 1 à 2 uur. Dit is afhankelijk van de groepsgrootte.

Locatie

Archery Attack is overal wel te spelen:

  • In 1/3e van een sporthal
  • Op een grasveld
  • Op het strand
  • Op een parkeerplaats

Ook een potje Archery Attack spelen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of mail naar info@bubbelbal.nl en vraag naar de mogelijkheden!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646