De leukste plaatsen in Nederland om te bezoeken op een e-chopper

Er is weinig dat meer een gevoel van vrijheid geeft dan een fijne tocht op een e-chopper. De zon op je kop, de wind door je haren en gaan met die banaan! Maar, wanneer jij telkens door hetzelfde gebied scheurt, kun je hier vroeg of laat klaar mee zijn. Dit is volledig te begrijpen! Om dit tegen te gaan, noemen we in deze blog vier plekken waar jij met je e-chopper de ogen uit je bol kijkt. Laat je inspireren!

1. De Koninklijke route in Apeldoorn

Wil jij je e-chopper tocht combineren met een beetje geschiedenis, pak dan je e-chopper en rij direct naar Apeldoorn! Hier voer je namelijk de Koninklijke route uit: een route die langs verschillende historische gebouwen gaat. Dit gaat niet ten koste van de omgeving: de natuur rondom paleis Het Loo is werkelijk adembenemend – perfect voor een tocht met je e-chopper dus. De Koninklijke route is in totaal 37 kilometer, wat betekent dat je er niet de hele dag mee bezig zult zijn, maar door hier en daar een pauze te nemen, ben je er zeker even zoet mee.

2. De Holterberg in Holten

Een natuurgebied wat je misschien niet direct te binnen schiet wanneer je denkt over het mooiste stukje Nederland is de Holterberg. Sterker nog, de kans dat je hier nog nooit van had gehoord is aanwezig. Toch is de Holterberg zeker het bezoeken waard! De gemeente Rijssen-Holten, waar de Holterberg in ligt, werd in 2012 uitgeroepen tot de mooiste wandelplek van Nederland, maar ook met je e-chopper kun jij dit heuvelgebied uitstekend ontdekken. Na je rondje ga je voor een kopje koffie in het pittoreske Holten, waardoor jij een leuke dag beleeft.

3. Texel

Ben jij helemaal op zoek naar een unieke belevenis, dan cross je met je e-chopper naar één van de Waddeneilanden. Wij raden Texel aan: je neemt de veerboot vanaf Den Helder en scheurt in één dag het hele eiland over. Hier vind je één van de mooiste stukken natuur die Nederland te bieden heeft. De wind door je haar is op dit eiland een norm, dus een extra kledingstuk kan geen kwaad. Een bezoekje aan Texel voelt bijna als een bezoekje aan het buitenland, dus gelijk een overnachting boeken kan geen kwaad!

4. De Elfstedentocht in Friesland

Helaas is het al tijden niet meer koud genoeg om de Elfstedentocht te schaatsen, dus op zoek gaan naar andere manieren om deze tocht af te leggen is geen slecht plan. Bijvoorbeeld met de e-chopper. Friesland staat bekend om zijn prachtige natuur, waardoor een tocht op je e-chopper door deze provincie een prachtige ervaring zal zijn. Neem wel je woordenboek mee, want bij je tussenstop zal een woordje Fries geen kwaad kunnen.

E-chopper huren

Deze tochten klinken stuk voor stuk als fantastische ideeën; nu is het enkel de vraag waar jij een e-chopper vandaan haalt. Het antwoord is simpel: je gaat een e-chopper huren bij Bubbelbal! Je krijgt van ons uitgebreide uitleg over hoe je de e-chopper moet gebruiken, waardoor jij in alle veiligheid de Nederlandse wegen onveilig kunt maken. Kom in contact en veel plezier!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646