6 leuke activiteiten voor het hele gezin

Een familiedag, een uitje met collega’s, een kinderfeestje – voor al deze evenementen is een leuke activiteit te bedenken. Maar, wanneer jij met je gezin op stap wil wordt het een stuk lastiger. Je krijgt te maken met verschillende leeftijden en verschillende wensen. In deze blog proberen we je hiermee te helpen, door zes activiteiten te noemen die voor het hele gezin leuk zijn om te doen. Laat je inspireren!

1. Het pretpark

Een dagje uit voor het hele gezin? Dan is een pretpark een geweldige plek om naartoe te gaan. Doordat er in de meeste pretparken een grote diversiteit aan verschillende attracties is, zorg je ervoor dat er voor eenieder wat is. Je tieners vermaken zich in de achtbanen die over de kop gaan, terwijl jij met je jongsten in de monorail door het park heen fietst. Allemaal al wat ouder, ga dan met z’n allen in de wildwaterbaan!

2. Bowlen

Zijn jullie een erg competitief gezin, dan is het bowlen een leuke sport om z’n allen te proberen. De kans dat jullie hier al ervaring mee hebben, dus laat maar eens zien wie er winnen zal! Voor de jongsten klinkt bowlen misschien niet heel aantrekkelijk, maar met de hulp van hekjes en een glijbaan om de bal vanaf te duwen, zullen ook zij hun successen hebben.

3. Spelletjesmiddag

Wel een competitief gezin, maar niet zo heel sportief? Geen zorgen! Een spelletjesmiddag is de perfecte oplossing. Misschien heb jij thuis al een groot rijk aan verschillende spellen – dan laat je iedereen een spel kiezen en organiseer je je eigen puntentelling. Overigens kan een nieuw spel ook een goede reden zijn om zo’n middag te organiseren. Wie krijgt dit spel als eerst onder de knie?

4. Lasergamen

Wanneer je aan gezinsactiviteiten denkt, is lasergamen misschien de eerste activiteit waar je aan denkt. Veel mensen denken namelijk dat dit niet mogelijk is om met kinderen te spelen, maar dit is niet waar! Lasergamen voor kinderen is namelijk helemaal hot, vooral als jij het op de juiste wijze weet te verpakken. Potje real-life Fortnite spelen?

5. Een stranddag

Woon jij dicht bij het strand, dan is het perfecte dagje uit erg snel gevonden. Je hebt alleen maar goed weer nodig en je kunt gaan. Op het strand kan iedereen van je gezin zijn gang gaan: je kinderen spelen enthousiast in het water terwijl jij lekker zont in het zand. Weet je al dat het strand rustig gaat zijn, dan kun je een leuk spel meenemen om hier uit te voeren. Zien we jou binnenkort bubbelbal spelen?

6. De bioscoop

Onze laatste aanrader is een echte klassieker: de bioscoop. Je hebt hier twee oplossingen. De meest voor de hand liggende is een film uitzoeken die iedereen leuk vindt, maar in realiteit is dit vaak lastiger dan verwacht. Een goede andere oplossing is daarom om iedereen zijn eigen film uit te laten zoeken: de kans dat iemand alleen gaat is niet heel groot, waardoor je zeker weet dat iedereen een leuke tijd heeft. Aan het einde spreek je op een vast punt weer af. Wie heeft de leukste film gezien?

Hulp nodig?

Ben jij nog niet genoeg geïnspireerd en zou je graag hulp ontvangen van een expert? Neem dan gerust contact met ons op! We gaan samen in gesprek om jouw wens te achterhalen en helpen je hier een leuke activiteit aan te koppelen waar het hele gezin plezier van gaat hebben.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646