5 tips & tricks om te winnen met het lasergamen

Lasergamen, wie kent het niet? Deze activiteit blijft populair bij kinderfeestjes, maar ook onder volwassenen is het een hit. Zo wordt lasergamen vaak gespeeld bij vrijgezellenfeestjes, teamuitjes en vriendenweekenden. Ga jij binnenkort lasergamen en wil je weten hoe jij de tegenstanders het hardst inmaakt? Lees dan snel verder voor onze tips & tricks! Maar niet verder vertellen, hè? Je wilt natuurlijk niet dat de tegenstander jouw strategie te weten komt.

De basics: zo wordt lasergamen gespeeld

Voor wie eigenlijk geen idee heeft hoe je moet lasergamen, leggen we het kort uit. Bij lasergamen wordt de groep in tweeën gedeeld. Er vindt een wedstrijd plaats, waarin het de bedoeling is dat je het andere team door middel van laserstralen afschiet. Die laserstralen komen uit een laserpistool en raken het pistool of harnas van de tegenstander. Wanneer je een tegenstander raakt, wordt deze uitgeschakeld. Het team dat de meeste tegenstanders heeft uitgeschakeld, wint.

Tips & tricks voor het lasergamen

Je zit als het ware dus in oorlog met de tegenstander. En wie in oorlog zit met een andere partij, wil natuurlijk ook winnen. Daarom geven wij jou 5 tips, waarmee jij de strijd zeker aan kunt.

1. Draag geschikte kleding

Draag kleding waarin jij comfortabel kan bewegen. Je zal veel moeten rennen, dus houd daar rekening mee. Daarnaast is het slim om felle kleuren te vermijden. Zeker wanneer je gaat lasergamen in het bos, val je al snel op met felle kleuren. Draag daarom donkere kleding. Maar ook voor binnen is donkere kleding het handigst. Binnen lasergame je namelijk vaak in een neon omgeving. Met witte kleding val je dan ook al snel op.

2. Ken de regels

Leer de regels van het lasergamen goed voordat je begint. Luister dus goed naar de veiligheidsregels, spelregels en instructies van de locatie waar je speelt.

3. Teamwork is essentieel

Lasergamen is een teamspel. Werk dus ook samen met je teamleden. Communiceer en coördineer om strategieën te bedenken en de tegenstander te verslaan. Maak gebruik van verbale en non-verbale communicatie om informatie uit te wisselen en elkaar te ondersteunen.

4. Blijf constant bewegen

Deze tip is cruciaal! Stilstaan maakt je een gemakkelijk doelwit. Blijf dus altijd in beweging. Zo zorg je ervoor dat het voor je tegenstanders moeilijker is om jou te raken. Verander regelmatig van positie en gebruik de omgeving om jezelf te beschermen. Zoek bijvoorbeeld dekking achter een muurtje.

5. Speel slim

Denk na over je strategie en pas deze aan op de situatie. Ook belangrijk: schiet met beleid. Lasergamen draait om precisie. Verspil je munitie niet door constant te schieten. Kies je schoten zorgvuldig en spaarzaam en mik op de zwakke plekken van je tegenstanders. Maak daarnaast goed gebruik van de omgeving. Zoek dekking bij muren, bomen of obstakels. Gebruik ze strategisch om jezelf te verdedigen en aanvallen te ontwijken.

Lasergamen met Bubbelbal

Hopelijk helpen deze tips jou om nóg beter te lasergamen! Voor lasergamen op locatie ben je bij Bubbelbal aan het juiste adres. We wensen je veel succes en natuurlijk veel plezier!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646