Heerenveen

Teamuitje Heerenveen

In Heerenveen organiseren wij ook originele teamuitjes voor jullie bedrijf, voetbalteam of voor een vrijgezellenfeest of een kinderfeestje. Wij verzorgen naast het populaire BubbelBal ook andere activiteit. Dit kan op een locatie in Heerenveen, maar kan ook op een locatie van jouw keuze. Bij de activiteit Bubbel Voetbal van BubbelBal heb je een met plastic gevulde bal om je heen. Doordat de bal als stootkussen dient kun je nooit hard terecht komen en is het spelen ongevaarlijk. Ga jij met je team voor het verzorgde voetbal of gooi je de beuk erin? Bubble Voetbal is niet alleen leuk om te spelen, maar ook voor de toeschouwers enorm leuk om naar te kijken!

Bubble Voetbal in Friesland

Wij verzorgen Bubble Voetbal in heel Friesland. Wij kunnen dus ook op eigen locatie komen. Denk hierbij aan een veld met een minimale afmeting van 20x10m (kinderfeestjes) en 30x15m (bij volwassenen). Bubble Voetbal is één van meest hilarische teamuitjes van de afgelopen jaren. In de opblaasbare bal die je op je schouders draagt kun je ervaren hoe het is om een bal te zijn. Doordat je vanaf onder je heupen tot boven je hoofd in de bal zit, kun je je nooit bezeren als je omver geduwd wordt.

Als je het liever op een eigen locatie in Friesland doet dan kunnen wij ook naar jullie toe komen. Wij komen dan de activiteit brengen en begeleiden. Op die manier heb je geen omkijken naar de organisatie en kunnen jullie volop genieten van de activiteit.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Activiteiten aanbod BubbelBal

Naast de activiteit in onze BubbelBallen bieden wij ook andere activiteiten aan. De volgende activiteiten kunnen wij ook voor jullie verzorgen:

Combi-deals!

Wil jij niet één, maar twee of drie activiteiten bij ons reserveren? Maak dan gebruik van onze combi-deals. De meest populaire deals zijn:

  • Bubbel Voetbal + Dart-Voetbal
  • Archery Attack + Bubbel Voetbal en eventueel Dart-Voetbal
  • BubbelBal + Apenkooi-feestje
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare voetbalboardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 8 BubbelBallen en 2 springkussens)

Uiteraard kun je ook zelf combinaties maken!

Contact

Mocht je meer informatie willen over Bubble Voetbal in Friesland neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder met de organisatie van jullie teamuitje, kinderfeestje, voetbalevent of vrijgezellenfeest. Vul hiernaast het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons. Wij helpen je graag verder met de organisatie van jouw event.

Wij verzorgen Bubble Voetbal niet alleen in Friesland, maar door heel Nederland en België. Wij kunnen het ook verzorgen in: ZeelandUtrechtZwolleGroningen of Eindoven.

Locatie in Heerenveen
Sportstad Heerenveen
Abe Lenstra boulevard 23Q
(ingang S)
8448 JA Heerenveen

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646