Organiseer een dagje uit op een e-chopper!

Een e-chopper is eigenlijk een soort elektrisch aangedreven scooter met een ontzettend stoere look. Afgelopen jaren zijn e-choppers ontzettend populair geworden in Nederland doordat deze beter zijn voor het milieu. Een van de voordelen van e-choppers is dat ze geen geluid maken tijdens het maken van een ritje op deze voertuigen. Het uiterlijk van een e-chopper is gebaseerd op het uiterlijk van een Harley Davidson motor, waardoor je lekker laag zit als je op een e-chopper zit.

De voordelen van een e-chopper

Je vraagt je natuurlijk af of het besturen van een e-chopper veilig. E-choppers wegen gemiddeld tussen de 75 en 80 kilo. Ze zijn zeer robuust en zullen niet snel kapot gaan, waardoor het ontzettend veilig is om op een e-chopper te rijden. E-choppers hebben een hoge actieradius en gemiddeld kun je 40 a 50 kilometer afleggen met onze -echoppers. Het lage zitje van de e-chopper zorgt ervoor dat het stuur op schouderhoogte zit, waardoor je een ontspannen houding aanneemt! Onze e-choppers hebben een blauwe kentekenplaat, waardoor de maximale snelheid 25 km/h is.

Wie mogen er op een e-chopper rijden?

Voor het besturen van een e-chopper, heb je een bromfietsrijbewijs (A) of autorijbewijs (B) nodig. Het is dus toegestaan om vanaf 16 jaar op een e-chopper te rijden. Als je niet in het bezit bent van een rijbewijs, dan hebben wij bij Bubbelbal ook e-steps beschikbaar. Deze rijden even hard als een e-chopper en hebben een actieradius van ongeveer 35 kilometer. In Nederland hoef je met onze e-choppers geen helm te dragen.

Krijg ik bij Bubbelbal een route of instructeur mee?

Het leuke aan het huren van e-choppers bij Bubbelbal is dat wij op elke locatie in Nederland (België in overleg) zonder problemen de e-choppers aan jou kunnen leveren, waardoor je een eigen route kunt maken! Je krijgt bij ons een uitgebreide uitleg over de bediening van een e-choppers, maar deze is simpel voor iedereen! Je bent bij ons volledig vrij om jouw dagje uit volledig naar eigen wens in te delen. Je kan een mooie route door de Veluwe uitstippelen voor jou en je familie, of ga lekker de waddeneilanden verkennen met je vriendengroep! Doordat het makkelijke vervoersmiddelen zijn, is het niet nodig dat een instructeur met jullie mee gaat tijdens jullie dagje uit.

E-choppers huren bij Bubbelbal

Ben je overgehaald om e-choppers te huren voor een dagje plezier? Bij Bubbelbal helpen wij jou graag. Je kunt bij ons e-choppers huren vanaf €35,-. Met een mooie deal inclusief transportkosten bezorgen wij in heel Nederland de e-choppers op locatie om het jou nog makkelijker te maken! Bij Bubbelbal kun je zelfs voor groepen groepen van maximaal 75 personen e-choppers huren.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646