Leuke activiteiten om te doen tijdens een dagje uit met familie of vrienden!

Een activiteit bedenken voor een dagje uit met een groep vrienden of familie kan soms lastig zijn omdat je iedereen graag tevreden wilt houden. Er zijn ontzettend veel activiteiten te bedenken om er een leuk dagje met z’n allen van te maken! Soms kan het zijn dat je bepaalde activiteiten niet kunt doen omdat het lastig is om het in een bepaalde periode van het jaar te doen. Het kan zijn dat er te veel regen valt om een bepaalde activiteit te doen, of simpelweg is het niet mogelijk om een plek te bezoeken tijdens een bepaald deel van het jaar. In deze blog hebben we een aantal ideeën voor activiteiten voor een dagje uit met een groep!

Maak een rondvaart in een luchtballon

Heb je er altijd al van gedroomd om de zachte wolken aan te kunnen raken? Een leuke activiteit om te doen tijdens een dagje uit is het maken van een mooie luchtballon vaart. Het is een mooie activiteit dat in principe het hele jaar door gedaan wordt, maar het seizoen is tussen april en oktober. Doordat ballon niet bestuurbaar zijn, zijn deze afhankelijk van het weer. Er is een rustige atmosfeer nodig om in een ballon te kunnen varen, omdat de wind anders de ballon kan vervormen. Hierdoor kan de brander de lucht de ballon niet goed verwarmen. De maximumaantal personen dat in een ballon kan, is afhankelijk van de maat van de mand. Gemiddeld duurt een ballonvaart een uur.

Maak een ritje met een e-chopper door de natuur

Een e-chopper is een stoere elektrisch aangedreven chopper. Een e-chopper heeft dezelfde uiterlijk als de traditionele chopper, maar het verschil tussen een e-chopper en een traditionele scooter is de topsnelheid. Een dagje uit op de e-chopper met familie of vrienden biedt gegarandeerd een dag vol gezellig en hilariteit. De e-choppers zijn ontzettend makkelijk te besturen, waardoor je heerlijk door de bossen, weilanden of duinen kunt rondrijden en genieten van de prachtige omgevingen. Een e-chopper huren is gelukkig niet seizoensgebonden. Je kunt deze activiteit gewoon het hele jaar door doen!

Een dagje lasergamen

Lasergamen is een populaire activiteit om te doen en brengt ontzettend veel plezier tijdens een dagje uit! Doordat lasergamen vaak buiten wordt georganiseerd, is het aan te raden om deze activiteit te plannen wanneer de temperatuur buiten aangenaam is. De lente of zomer zijn prima tijden van het jaar om een lasergame potje te organiseren met vrienden.

Organiseer een dagje uit bij Bubbelbal!

Bij Bubbelbal kun je ontzettend veel activiteiten vinden om een geslaagde dagje uit met een groep vrienden of familie te organiseren op locatie. Neem contact op met een van onze medewerkers om een dagje uit te organiseren!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646