De vijf leukste activiteiten voor kinderfeestjes

Is het aan jou om binnenkort het kinderfeestje van één van je kinderen te organiseren? Ook al wordt deze taak ongetwijfeld met dank beantwoord, het is er één waarvan je alles zo goed mogelijk wil uitvoeren. Het kinderfeestje van je kind is een moment waarin jouw kind alle aandacht krijgt. Een leuke activiteit is dus heel belangrijk! In deze blog helpen we je een handje, door vijf activiteiten te benoemen die leuk zijn om uit te voeren. Get inspired!

1. Zwemmen

Misschien wel het meest populaire verjaardagsfeestje, maar om alle juiste redenen. Kinderen vinden het enorm leuk om te zwemmen en het is ook nog een simpele manier om de kinderen los te laten. Jij kan de hele dag in een stoel liggen: de badmeesters en -juffen doen het opletten voor je! Wel is het leuk om een zwembad te kiezen waar kinderen meer kunnen dan alleen zwemmen: glijbanen en springplanken mogen niet ontbreken!

2. Minigames

Vind jij het niet erg om wat tijd en aandacht in het kinderfeestje te stoppen, dan is het leuk om zelf spelletjes te organiseren. Niet alleen is dit fijn op het gebied van budget, het zorgt er ook nog eens voor dat je een uniek kinderfeestje presenteert. Om de kinderen enthousiast te maken, maak je alvast bekend dat de winnaar een leuke prijs krijgt. De minigames zelf hoeven niets speciaals te zijn en kunnen spelletjes zoals pittenzak gooien, op één been staan of eierlopen zijn.

3. Voetbaltoernooi

Een passie voor voetbal ontstaat vaak al op jonge leeftijd. Als jouw kind en diens vrienden en vriendinnetjes deze passie al ontwikkeld hebben, is het leuk om dit ook naar voren te laten komen in het kinderfeestje. Je huurt een voetbalveldje af, of laat de kinderen tegen elkaar spelen in je achtertuin. Jij functioneert als scheidsrechter, dus lees je goed in alle regels als je deze zelf nog niet goed kent!

4. Lasergamen

Een andere leuke activiteit waarmee je de kinderen bezighoudt, is met lasergamen. Hiervoor kun je naar een speciale aanbieder, maar het is ook mogelijk om lasergamen zelf te organiseren. Hiervoor heb je een grote ruimte nodig, met schuilplaatsen zodat kinderen zich kunnen verstoppen. Het materiaal regelen wij voor je! Wederom maak je de kinderen enthousiast door te onthullen dat de winnaar een prijs krijgt, waardoor iedereen fanatiek mee zal doen.

5. Filmavond

Zijn jouw kinderen al iets ouder, dan is niets zo cool als laat opblijven. Met een kinderfeestje is dit de perfecte mogelijkheid. Het enige wat je nodig hebt is een leuke film en veel snacks en je kind en diens bezoekers zullen de avond van hun leven hebben. Je kunt je kind zelf de film laten kiezen, aangezien deze het beste weet wat hij/zij leuk vindt om te kijken. Natuurlijk doe jij wel een check, want we willen zeker weten dat de film bestemd is voor kinderen. Genieten maar!

Hulp nodig?

Passen deze ideeën niet helemaal bij jouw kind, of zou je hulp ontvangen bij het organiseren van je kinderfeestje? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646