5 leuke activiteiten voor een vrijgezellenfeest?

Ben jij de gelukkige die binnenkort een vrijgezellenfeest mag organiseren? Dit is natuurlijk een hartstikke grote eer: als beste vriend of vriendin, probeer je de toekomstige bruid of bruidegom de dag van hun leven te geven. Om dit te doen, heb je wel een leuke activiteit nodig. Je wil iets dat niet standaard is, omdat dit de basis is van een onvergetelijke dag. We helpen je hier graag mee! In deze blog geven we je vijf activiteiten die jouw vrijgezellenfeest fantastisch maken!

1. Klimmen

Houdt de toekomstige bruid of bruidegom ervan om sportief bezig te zijn, dan is het leuk om op je vrijgezellenfeest ook een sportieve activiteit uit te voeren. Maar, natuurlijk wel één waar nog weinig mensen ervaring mee zullen hebben. Huur bijvoorbeeld een klimmuur af! Klimmen is een hele uitdagende sport, waar je veel verschillende lichaamsdelen mee traint. Hou jij een race wie als eerst boven is, of hou je dingen vriendschappelijk en feestelijk?

2. De straten onveilig maken

Een trend die we tegenwoordig veel zien bij vrijgezellenfeesten, is rondrijden in dure auto’s. Natuurlijk heel leuk, maar heel uniek is het niet meer. Tenzij jij er je eigen twist aangeeft! Waarom zou je in dure auto’s rijden, als je er ook voor kunt kiezen om een compleet uniek voertuig, zoals een buggy, een oldtimer of een bierfiets te kiezen?

3. Dansworkshop

Hou je ervan om iedereen lekker uit diens comfortzone te halen? Dan gaan we de dansvloer op! Niet alleen is dit de ideale voorbereiding op het bruiloftsfeest, het is ook een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest omdat je er iedereen mee uitdaagt. Sommigen zullen de juist moves gelijk oppakken, anderen juist niet. De combinatie hiervan zorgt voor veel gezelligheid, waarin gelachen wordt maar uiteindelijk ook bewogen.

4. Olympische Spelen

Wil jij meerdere activiteiten in één keer combineren, dan is het een leuk idee om je eigen Olympische Spelen te organiseren. Huur een veld af en speel spelletjes die nog nooit iemand heeft gespeeld. Zo helpen we je graag om spellen als bubbelbal, apenkooi of dart-voetbal op te zetten; spellen waarvan iedereen de bedoeling snel snapt en die iedereen fanatiek mee zal spelen. Wint bij jouw Olympische spelen de bruid of de bruidegom?

5. Quiz

De activiteiten die we hierboven genoemd hebben, zijn allemaal vrij actief. Het is ook mogelijk dat jij er meer van houdt om het wat rustiger aan te doen. Een drankje en een snack zijn eigenlijk al genoeg voor een gezellige tijd. Als dit voor jou geldt, is het leuk om een quiz te organiseren. Deze kan over werkelijk alles gaan, maar om je aanwezigheid te testen, is het erg leuk om de quiz over het bruidspaar te laten gaan. Wie van jouw vrienden kent ze nou eigenlijk écht?

Have fun!

Hopelijk hebben we je genoeg geïnspireerd om het perfecte vrijgezellenfeest te organiseren! Heb je hier toch nog hulp bij nodig, neem dan gerust contact met ons op. We brainstormen hier graag met je over!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646