Topsportcentrum Rotterdam

Bubble voetbal Rotterdam

Of je nou een vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of familiedag organiseert, een originele activiteit vindt iedereen vaak een leuke toevoeging! Bubble voetbal is een relatief nieuwe sport, waarbij plezier de belangrijkste factor is. Woon je in Rotterdam? Dan kunnen wij de bubbelballen gewoon bij u op locatie bezorgen. Wil je ook graag Bubble voetbal in Rotterdam spelen? Kies dan voor de service van BubbelBal. Wij brengen dit originele en hilarische spel graag naar je toe!

Bubble voetbal in de regio Rotterdam

Wij, van BubbelBal vinden het belangrijk dat iedereen plezier kan beleven aan bubble voetbal. Daarom bezorgen we de bubbelballen niet alleen in de regio Rotterdam, maar door heel Nederland en België! Heb je zelf al een locatie in gedachten, zoals bijvoorbeeld een voetbalveld, manege, gymzaal, park, of weiland? Dan komen wij gewoon naar die locatie toe. Als je nog niets in gedachten hebt, dan kun je op deze website een aantal geschikte locaties vinden waar je Bubble voetbal kunt spelen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Over het spel

Bij Bubble voetbal stap je in een grote plastic bal; de bubbelbal (ook wel bumperbal genoemd). Deze bal is met lucht gevuld, waardoor het een soort stootkussen vormt. Als je een potje voetbal speelt kun je dus alleen je voeten gebruiken en tegen andere spelers aan ‘bumpen’. Je hoeft niet bang te zijn voor botsingen. Door de luchtbal maak je een zachte landing waardoor je zonder zorgen tegen de andere spelers aan kunt bumpen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een ander spel dan voetbal te spelen. Doordat je de bubbelballen voor meerdere spellen kunt gebruiken blijft het erg afwisselend en uitdagend om te doen.

Over ons

Bij BubbelBal maakt het niet uit waar u het spel graag wilt spelen. Wij bezorgen de bubbelballen op de gewenste locatie in Nederland of België. Daarnaast is er altijd begeleiding aanwezig, waardoor je met een veilig gevoel aan het spel begint. Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox voor je mee!

Bubble voetbal huren

Wil jij graag met je vrienden, collega’s, of familieleden bubble voetbal in Rotterdam spelen? Dat kan! Vraag direct een offerte aan via deze website of neem meteen contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van bubble voetbal bij BubbelBal!

Van Zandvlietplein 20
3077 AA Rotterdam

Wist je dat je Bubble voetbal door heel het land kunt spelen? Bijvoorbeeld in FrieslandGroningenLimburg maar ook in Utrecht en Nijmegen.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646