Zeist

Bubble voetbal Zeist

Het Nederlands elftal traint regelmatig in Zeist om hun techniek en tactiek te verbeteren maar soms is het wellicht handiger om een bubbelbal aan te trekken en elkaar eens even op een andere manier tegen komen! Naast voetbalverenigingen worden de bubbelballen erg vaak ingezet bij vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en verenigingsdagen. Niet alleen voetballers genieten van het spel maar ook handballers, hockeyers en volleybalverenigingen komen bij ons voor leuke activiteiten. Vaak als plaatsvervanger van een geplande training of als teamuitje. Bubbel voetbal is voor iedere vaardige maar zeker ook voor iedere niet-vaardige voetbal speler.

Meer naast bubbel voetbal? Het is populair om bubbelbal evt. uit te breiden met onderstaande activiteiten:

Bubble voetbal in de regio Utrecht

Wij van BubbelBal vinden het belangrijk dat iedereen plezier kan beleven aan bubble voetbal. Daarom bezorgen we de bubbelballen niet alleen in de regio Utrecht, maar door heel Nederland en België! Wij komen naar ieder weiland, sporthal of park bij jullie in de buurt.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Kennismaken met het spel bubbel voetbal

Bij Bubble voetbal stap je in een grote plastic bal; de bubbelbal (ook wel bumperbal genoemd). Deze bal is met lucht gevuld, waardoor het een soort stootkussen vormt. Als je een potje voetbal speelt kun je dus alleen je voeten gebruiken en tegen andere spelers aan ‘bumpen’. Je hoeft niet bang te zijn voor botsingen. Door de luchtbal maak je een zachte landing waardoor je zonder zorgen tegen de andere spelers aan kunt bumpen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een ander spel dan voetbal te spelen. Doordat je de bubbelballen voor meerdere spellen kunt gebruiken blijft het erg afwisselend en uitdagend om te doen. Wij bezorgen de bubbelballen op de gewenste locatie in Nederland of België. Daarnaast is er altijd begeleiding aanwezig, waardoor je met een veilig gevoel aan het spel begint. Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox voor je mee!

Bubble voetbal huren op locatie

Wil jij graag met je vrienden, collega’s, of familieleden bubble voetbal in Zeist spelen? Dat kan! Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 0650844783 / 0615295581.

Wist je dat je Bubble voetbal door heel het land kunt spelen? Bijvoorbeeld in FrieslandGroningenLimburg maar ook in Utrecht en Nijmegen.

Locatie Zeist

Sporthal de Koppeling
De Clomp 1918
Zeist

Sporthal Jan Wever
Hein Bottingalaan 1
Zeist

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646