Woerden

Bubbelvoetbal Woerden

Woerden is zeer geschikt voor Bubbel voetbal. Deze stad ligt in het westen van de provincie Utrecht en heeft een aantal mooie buiten en binnen locatie’s om een partij bubbel voetbal te spelen. Wanneer je met je vrijgezellenfeest, teamuitje of kinderfeestje zoekt naar geschikte activiteiten dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast bubble voetbal hebben wij ook de beschikking over andere activiteiten om je feest compleet te maken. Hierbij kan je denken aan de combi-deals om Bubbel voetbal en Dart-Voetbal bijv. te combineren. Voordelen: een mooie prijs, twee super leuke activiteiten en alles op dezelfde locatie. Zie hier de meest geboekte activiteiten:

Wij bieden maatwerk dus alles wat je wil combineren is mogelijk. Vraag naar de vele mogelijkheden.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

De service van BubbelBal

Wij van BubbelBal.nl zijn al sinds 2012 actief in de ‘bubbelbal’ wereld en voorzien jaarlijks honderden feesten en partijen van de leukste activiteiten. Daarbij zorgen wij voor de begeleiding van de activiteit en bijpassende muziek. Het spel kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Wij zoeken een geschikte sporthal of park voor jullie. Heb je dit zelf al geregeld? Helemaal perfect, dan komen we naar jullie toe.

Activiteiten in Woerden

Ben jij na vorig teamuitje in Woerden uitgeroepen tot de nieuwe organisatie voor het volgende teamuitje? Of heeft jouw beste vriend of vriendin net ‘ja’ gezegd en betekent dit dat er een vrijgezellenfeest in Woerden gepland moet worden? Gelukkig heb je ons gevonden! Bij Bubbelbal vind je de leukste activiteiten die perfect passen bij een uitje. Hilarische activiteiten en een goede service, wat wil je nog meer? Wij zorgen ervoor dat de materialen bij jou op locatie in Woerden gebracht worden, zorgen voor een goede professionele begeleiding en uiteraard halen wij de gebruikte materialen naderhand weer op. Bij Bubbelbal weten we hoe we jouw organisatie stress kunnen verminderen en een lach op de gezichten van de genodigden kunnen toveren. Neem snel een kijkje op onze webpagina voor de leukste activiteiten in Woerden!

Contact

Bubble voetbal in Woerden spelen? Dat kan! Vraag eenvoudig een offerte aan via deze website of neem direct contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van bubble voetbal. Bel: 0650844783 of 0615295581.

Woerden heeft een aantal mooie locaties voor Bubbel voetbal

Sportcentrum Snellerpoort
Steinhagenseweg 3B
Woerden

Sporthal Bulwijk
Stromenlaan 130
Woerden

Brediuspark in Woerden

Wijkpark Molenvliet in Woerden 

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646