Activiteiten in Woerden

Ben jij na vorig teamuitje in Woerden uitgeroepen tot de nieuwe organisatie voor het volgende teamuitje? Of heeft jouw beste vriend of vriendin net ‘ja’ gezegd en betekent dit dat er een vrijgezellenfeest in Woerden gepland moet worden? Gelukkig heb je ons gevonden! Bij Bubbelbal vind je de leukste activiteiten die perfect passen bij een uitje. Hilarische activiteiten en een goede service, wat wil je nog meer? Wij zorgen ervoor dat de materialen bij jou op locatie in Woerden gebracht worden, zorgen voor een goede professionele begeleiding en uiteraard halen wij de gebruikte materialen naderhand weer op. Bij Bubbelbal weten we hoe we jouw organisatie stress kunnen verminderen en een lach op de gezichten van de genodigden kunnen toveren. Neem snel een kijkje op onze webpagina voor de leukste activiteiten in Woerden!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Teamuitje Woerden

Teamwork en een goede communicatie is niet meer weg te denken uit een sportteam of een team van collega’s. Teamwork makes dreamwork zeggen ze wel eens toch? Gelukkig is er een perfecte manier om het teamwork binnen het team even flink op te krikken, namelijk via een teambuilding dag. Bij Bubbelbal hebben wij veel activiteiten voor een teamuitje in Woerden. Heb je wel eens nagedacht om Archery Attack te spelen? Archery Attack is een combinatie van trefbal, paintball en boogschieten. Het team wordt opgedeeld in twee teams en gaat gewapend de strijd aan. Gewapend met pijlen en bogen welteverstaan! Veiligheid staat uiteraard hoog in het vaandel, dus zullen de spelers een masker dragen en zijn de punten van de bogen van rubber.

Bedrijfsuitje Woerden

Met onze geschikte activiteiten kunnen wij de stress voor de organisatie van het jaarlijkse bedrijfsuitje volledig ontnemen. Ben je opzoek naar een activiteit waar de hilariteit van afspat? Een die collega’s letterlijk kan laten rollen (van het lachen)? Eentje waarover nog dagen wordt nagepraat? Denk er dan eens over na om Bubbelballen bij Bubbelbal te huren! Wij kunnen de Bubbelballen leveren op een locatie in Woerden. Met een Bubbelbal om het lijf wordt alles nou eenmaal een stuk grappiger en zodoende zal het een hilarische middag worden. Er zijn veel spellen te verzinnen gehuld in een Bubbelbal, zoals bubbelvoetbal, lummeltje, tikkertje, slagbal of zelfs een koprollen wedstrijd. Ook voor andere activiteiten voor een bedrijfsuitje in Woerden ben je bij ons aan het goede adres. Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vrijgezellenfeest Woerden

3…2…1… en gaan! Een vrijgezellenfeest op een E-chopper is helemaal hip en gelukkig zijn deze ook bij ons te huren. Hoe leuk is het om een vrijgezellenfeest in Woerden te organiseren en middels het gebruik van E-choppers alle ins en outs van Woerden te ontdekken. Op de E-chopper kan je stad en land door, want ze kunnen maar liefst 50 kilometer ver rijden. De E-choppers van Bubbelbal zijn elektrisch aangedreven waardoor ze nauwelijks geluid maken. Gelukkig maar, anders zou je toch minder goed kunnen kletsen en lachen gedurende de tocht! Bij Bubbelbal hebben wij buiten E-choppers om nog veel andere activiteiten die van het vrijgezellenfeest van de aanstaande er eentje kan maken om nooit meer te vergeten!

Schoolactiviteit Woerden

Een schoolactiviteit verzinnen, laat staan organiseren, is zo makkelijk nog niet. Waarschijnlijk heb je al veel verschillende mogelijkheden bedacht, maar hoe zet je zo’n schoolactiviteit nou echt op poten? Bij Bubbelbal is dat geen probleem. Wij verhuren springkussens voor de leukste activiteiten, maar zelfs voor een grote stormbaan kan je bij ons terecht. Wil je meer spanning en avontuur, kan je ervoor kiezen om een lasergame set te huren Het lasergamen kan gespeeld worden op een locatie in Woerden naar keuze. Voor als de thermometer het niet toelaat om een buitenactiviteit te organiseren, biedt Bubbelbal ook binnen activiteiten aan. Binnen mum van tijd zetten wij een avontuurlijke apenkooi baan klaar, of liggen de Bubbelballen klaar voor gebruik! Neem gerust contact met ons op als je een schoolactiviteit in Woerden wil organiseren.

Boek nu activiteiten in Woerden bij Bubbelbal

Stress over de organisatie van een geschikte activiteit? Bubbelbal is de perfecte oplossing! Gezelligheid, hilariteit, sportiviteit en spanning staan bij ons hoog in het vaandel. Samen met een goede service natuurlijk. Wij zorgen ervoor dat de materialen ruim voor de activiteit klaarliggen op de locatie. Tijdens de activiteit zullen wij voor een goede begeleiding zorgen en achteraf halen wij de materialen weer op. Opgeruimd staat netjes! Wil je graag de mogelijkheden onderzoeken of heb je een andere vraag of opmerking, neem dan snel contact met ons op via het contactformulier op de website. Je kan ook bellen haar het volgende telefoonnummer: 06 – 15 29 55 81. Samen met onze collega’s zullen wij zorgdragen voor een activiteit waarin iedereen met een lach op het gezicht naar huis terugkeert en waarover nog lang gesproken zal worden!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646