IMG_4260

Veenendaal

BubbelBal.nl regelt Bubble voetbal

Wil je een hilarische activiteit tijdens een teamuitje, bedrijfsfeest, kinderfeestje of de vrijgezel verrassen op zijn/haar vrijgezellenfeest? Bubble voetbal is de perfecte activiteit. Bubbel voetbal bied vele lachwekkende momenten en geweldige beelden om nadien te bekijken met z'n allen! Iedereen zal genieten van het spel of in ieder geval van de sfeer en de beelden. Wil je bubbel voetbal spelen in Veenendaal of in een andere plaats in Nederland zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Nijmegen of Utrecht? Alles is mogelijk. Wij van BubbelBal weten precies waar jou activiteit het best kan plaatsvinden. Jullie hoeven niet ver te reizen maar wij komen naar jullie toe!

BubbelBal in Veenendaal en omgeving

Wij verzorgen de activiteiten in heel Nederland en België. Je kan bubbelvoetbal plaats laten vinden in Veenendaal maar een andere opliggende plaats met een grasveld, sporthal of sportveld voldoet ook aan de eisen. Wij kunnen jullie daar de juiste informatie over geven. Onze activiteiten duren afhankelijk van de groepgrootte 1 tot 2,5 uur. Vaak is dat de maximale tijd voor een groep. Bij evenementen of toernooien kunnen onze activiteiten uiteraard ook langer gehuurd worden.

bubbelbal-archeryattack

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Activiteiten naast BubbelBal

Naast de activiteit in onze BubbelBallen bieden wij ook andere activiteiten aan. De volgende activiteiten kunnen wij ook voor jullie verzorgen:

Al deze activiteiten zijn te combineren met elkaar. Wij bieden maatwerk!

Wil je meer weten?

Wij zijn dagelijks telefonisch en per mail bereikbaar en helpen je graag bij het beantwoorden van al je vragen. Ook kan u het contactformulier op onze website invullen.

Locaties in Veenendaal

Sporthal West
Veenslag 72A
Veenendaal

Sporthal Oost Veenendaal
Spiesheem 54
Veenendaal