Activiteiten in Veenendaal

Bij Bubbelbal ben je aan het goede adres om een activiteit in Veenendaal voor jong en oud te organiseren. Staat er een schoolactiviteit, vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsevenement op de planning? Bekijk snel onze mogelijkheden! Bij ons staat een goede service hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat de materialen naar de locatie in Veenendaal gebracht worden, zullen zorgdragen voor een goede begeleiding en uiteraard halen we de materialen naderhand weer op. Klinkt dit als muziek in de oren? Kijk snel een kijkje op onze website!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsuitje Veenendaal

Zie je de datum voor het jaarlijkse bedrijfsuitje steeds dichterbij komen maar is het plannen van een activiteit nog niet gelukt? Geen stress! Bij Bubbelbal zullen we ervoor zorgen dat het bedrijfsuitje een hilarische middag wordt. Zie je het al voor je dat je collega’s gehuld in Bubbelballen de strijd met elkaar aan gaan? Bubbelbal om het lijf en het potje voetbal kan van start gaan! Maar er zijn ook veel andere spelvarianten die gehuld in Bubbelballen opeens ontzettend hilarisch worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Chinese muur (schipper mag ik overvaren), een koprolwedstrijd, lummeltje of zelfs tikkertje. Een activiteit in Bubbelballen laat iedere collega weer even het speelse kind van vroeger voelen en later met een grote glimlach terugdenken aan de dag. Bubbelballen kunnen geleverd worden op elke locatie in Veenendaal, neem vooral contact op ons met onze collega’s voor de mogelijkheden.

Teamuitje Veenendaal

Het huren van Bubbelballen voor een bedrijfsuitje is dus een fijne activiteit waar de hilariteit van af zal spatten, maar wellicht ben je op zoek naar een uitje waar het voornamelijk draait om teambuilding. Met een teambuilding activiteit kan je de werksfeer tussen collega’s of een sportteam verbeteren en ook de communicatieve vaardigheden binnen het team zullen hierdoor opgekrikt worden. Een goede activiteit om aan de teambuilding te werken, is Archery Attack. Dit is een teamsport die sinds een aantal jaar is overgewaaid naar Nederland. In teams van twee ga je gewapend de strijd aan. Je zal je eigen boog en pijlen hebben, en natuurlijk een masker ter bescherming. De pijlen hebben een rubberen punt, niks boven veiligheid natuurlijk! Archery Attack is een goede keuze voor jouw teamuitje in Veenendaal!

Schoolactiviteit Veenendaal

Bubbelbal organiseert niet alleen activiteiten voor bedrijven, ook voor een schoolactiviteit kan je bij ons terecht! Met keuze uit verschillende mogelijkheden, maken wij de organisatie van jouw schoolactiviteit een stukje makkelijker. Je kan bij ons bijvoorbeeld springkussens huren of zelfs een grote stormbaan! Ook kan je bij ons Sportsvillage huren, waardoor je gemakkelijk een voetbaltoernooi kan organiseren. Opzoek naar meer spanning? Wij leveren ook materialen voor lasergame op jouw locatie in Veenendaal!

Vrijgezellenfeest Veenendaal

Het vrijgezellenfeest van jouw beste vriend en vriendin is in aantocht en jij zit met je handen in het haar. Hoe ga je de leukste dag mogelijk organiseren voor iemand die binnenkort het Ja-woord zal geven? Zoek niet verder! Bij Bubbelbal hebben wij veel activiteiten die aansluiten op een vrijgezellenfeest. Heb je er wel eens over nagedacht om E-choppers te huren? Met een E-chopper kan je door stad en land scheuren. De E-choppers houden het ongeveer 50 kilometer vol en er is dus voldoende tijd om Veenendaal van binnen en buiten te leren kennen. De E-choppers rijden op een elektrische aandrijving, dus ze zijn nauwelijks hoorbaar. Gelukkig maar, dan kan je tijdens de tocht lekker bijkletsen en lachen met je vrienden of vriendinnen!

Boek nu activiteiten in Veenendaal bij Bubbelbal

Of het nou gaat om een schoolactiviteit, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamdag, bij Bubbelbal moet je zijn! Spannende, hilarische, sportieve activiteiten, wij verzorgen ze allemaal. Met een topservice. Wij zorgen ervoor dat de materialen voor jouw activiteit bij jou afgeleverd worden, zorgen ervoor dat alles duidelijk is en dat er een goede begeleiding plaats vindt. Naderhand ook geen stress, wij komen alles gewoon weer ophalen. Klinkt dit alles als muziek in de oren? Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. Ook voor andere vragen kan je natuurlijk bij ons terecht. Je kan het contactformulier via de website invullen, of telefonisch contact opnemen met het volgende nummer: 06 – 15 29 55 81. Onze goedlachse collega’s staan met alle liefde voor je klaar en samen zullen we ervoor zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646