IMG_4260

Leersum

Bubble voetbal in Leersum

Zoek je een activiteit voor een teamuitje, vrijgezellen- of bedrijfsuitje? Dan is Bubbel voetbal echt iets voor jou! Dit spel is een garantie voor plezier en kan op veel verschillende locaties gespeeld worden. Woon je in Leersum? Dan worden de bubbelballen gewoon op deze locatie bezorgd. Wil je ook graag Bubble voetbal in Leersum spelen? Kies dan voor de service van BubbelBal. Wij brengen deze combinatie van plezier sport en spel graag naar je toe! Wil je het op een andere locatie spelen kijk dan bij onze locaties in heel Nederland.

Bubbel voetbal in Leersum/Utrecht of in de rest van Nederland of België

Wij van BubbelBal, vinden het belangrijk dat iedereen plezier kan beleven aan bubble voetbal. Daarom bezorgen we de bubbelballen door heel Nederland en België! Op onze website vind je in Nederland en België een aantal geschikte locaties. Heb je zelf al een locatie in gedachten, zoals bijvoorbeeld een manege, park, of weiland? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij weten exact waar er gespeeld kan worden en wat je ervoor nodig hebt.

IMG_9719

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Hoe werkt het spel?

Bubbelbal is een hilarisch en uniek spel, waarbij je in een grote plastic bal stapt. Deze bal is gevuld met lucht, waardoor het als het ware een stootkussen vormt. Als je een potje voetbal speelt kun je dus alleen je voeten gebruiken en tegen andere spelers aan ‘bumpen’. Gelukkig hoef je niet bang voor botsingen te zijn. Door de luchtbal maak je een zachte landing waardoor je zonder zorgen tegen je tegenspelers aan kunt bumpen. Het is uiteraard ook mogelijk om een ander spel dan voetbal te spelen. Juist de mogelijkheden voor afwisseling zorgen ervoor dat het keer op keer leuk blijft om te doen.

De service van BubbelBal

Er  is altijd een begeleider aanwezig, wat wel zo prettig is als je het spel voor het eerst speelt. Wil je graag wat meer sfeer rondom de activiteit? Dan kunnen wij ook een muziekbox voor je meenemen, daarbij zorgt BubbelBal ervoor dat de bubbelballen op uw gewenste locatie in Nederland of België geleverd worden.

Contact

Is dit iets wat je altijd al hebt willen doen met een vrijgezellenfeest of teamuitje etc. dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van bubble voetbal. Via info@bubbelbal.nl of ons contactformulier kunnen wij antwoord geven op al je vragen!

Locatie in Leersum

De Binder
Hoflaan 29
3956 Leersum