Activiteiten in Leersum

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Leersum? Bubbelbal organiseert activiteiten in Leersum voor jouw vrienden, collega’s, teamgenoten, familie en scholen! Of je nu zoekt naar sportieve, spannende of juist ontspannende activiteiten: Bubbelbal heeft het allemaal! Bubbelbal zorgt ervoor dat de activiteiten in Leersum worden gebracht op locatie. Vervolgens begeleiden wij deze als dat nodig is en halen we na die tijd alles weer op. Zo heb jij er geen werk meer mee en kun je genieten van de leukste activiteiten. Lees snel verder voor het hele aanbod van Bubbelbal!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Schoolactiviteit in Leersum

Voor activiteiten in Leersum op school heeft Bubbelbal een gevarieerd aanbod. Zo hebben wij de leukste stormbanen en springkussens in het assortiment. Ideaal voor bijvoorbeeld een sportdag of buitenspeeldag. Wil je iets meer spanning en sensatie voor de kinderen? Dan is onze professionele lasergame set echt iets voor jou! De guns zijn vanaf 10 stuks te huren met een maximum van 40 stuks. De aula, sporthal of het sportveld wordt omgebouwd tot een waar lasergame paradijs! Ga in twee teams de strijd tegen elkaar aan en speel verschillende varianten. Om de sensatie nog groter te maken nemen we ook onze rookmachine en laserlichten mee. De kinderen zullen nog lang na praten na deze toffe schoolactiviteit in Leersum!

Vrijgezellenfeest in Leersum

Gaat er binnenkort iemand trouwen? Tijd voor een vrijgezellenfeest! Bubbelbal heeft de leukste activiteiten in Leersum voor jouw vrijgezellendag! Wat te denken van onze e-choppers. Deze elektrische voertuigen bereiken een snelheid van 25 km/h en hebben een actieradius van ongeveer 50 kilometer. Zo scheur jij samen met jouw vrienden en vriendinnen langs de mooiste plekken in en rondom Leersum. Omdat ze geen enkel geluid maken, kun jij lekker blijven ouwehoeren tijdens het rijden. Bubbelbal brengt de e-choppers in Leersum op locatie, geeft instructies en haalt ze later weer op. Het enige wat wij van jullie vragen is een geldig scooter- of autorijbewijs van iedere bestuurder. Daarna is het tijd om lekker rond te scheuren! Niet voor niets is het huren van de e-choppers één van de populairste activiteiten in Leersum voor een vrijgezellenfeest!

Bedrijfsuitje in Leersum

Ook voor de gezelligste bedrijfsuitjes heeft Bubbelbal de leukste activiteiten. Wanneer je op zoek bent naar lol en hilariteit, zijn onze Bubbelballen uitermate geschikt. Kruip in de grote Bubbelbal en ga de strijd aan tegen je collega’s. Samen spelen jullie een potje Bubbelvoetbal. Het team dat de meeste doelpunten maakt, wint eeuwige roem! Maar pas op dat je niet omver wordt gelopen door één van je tegenstanders. Naast Bubbelvoetbal zijn er ook nog andere varianten die met de Bubbelballen te spelen zijn. Denk bijvoorbeeld aan Chinese Muur (schipper mag ik overvaren) of een echte koprolwedstrijd. Niet alleen zijn deze activiteiten leuk voor de deelnemers, ook de omstanders beleven de grootste lol. Al met al ontzettend leuke activiteiten in Leersum voor een onvergetelijk bedrijfsuitje!

Teamactiviteit in Leersum

Teamuitjes organiseren is voor Bubbelbal bijna dagelijkse kost. Zo hebben wij verschillende activiteiten die daar erg geschikt voor zijn. Denk bijvoorbeeld aan onze Bubbelballen, die ideaal zijn om eindelijk die vervelende teamgenoot goed terug te pakken. Huur daarbij onze opblaasbare Dart voetbal set en er is genoeg vertier voor iedereen. Wat ook een leuke, sportieve activiteit is, is Archery Attack. Archery Attack is een combinatie van trefbal, paintball en boogschieten. Gewapend met pijl en boog probeer jij alle tegenstanders zo snel mogelijk af te schieten. Verschuil je achter de obstakels en ga ten aanval wanneer de tegenstander niet oplet! Deze sportieve activiteiten in Leersum maken jouw teamactiviteit nóg leuker!

Boek nu jouw activiteiten in Leersum bij Bubbelbal

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten voor jouw school, vrijgezellenfeest, teamactiviteit of bedrijfsuitje? Bubbelbal helpt jou graag verder! Wij hebben activiteiten geschikt voor jong en oud, die veel spanning, sensatie en hilariteit opleveren. Bubbelbal bezorgt de activiteiten in Leersum op locatie, begeleid ze indien nodig en haalt ze op een later tijdstip weer op. Dát is de service van Bubbelbal! Heb jij nog vragen, of ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op. We zijn te bereiken via 06 – 15 29 55 81 of via het online contactformulier op onze website. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag verder! Samen maken we van jouw activiteiten in Leersum een groot succes!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646