De Bilt

Bubble voetbal in de Bilt?

Er zijn tal van activiteiten te bedenken voor een weekend weg met je vrienden, een teamuitje of kinderfeestje in de Bilt maar wat als je dat nou eens allemaal kan regelen met één mailtje of telefoontje? Wij van BubbelBal.nl bieden diverse spelvormen aan zoals Bubble voetbal, Bubbel Overloop-spel en Last man standing. Daarbij hebben wij meerdere activiteiten die wellicht jullie feest compleet kunnen maken. Bij kinderfeestjes in de Bilt is het heel populair om Bubbel voetbal te combineren met Apenkooi of Slagbal. Bij vrijgezellenfeesten wordt er heel vaak gekozen voor Bubbel voetbal & ArcheryAttack.

Zie hieronder de activiteiten die los of in combinatie te boeken zijn met BubbelBal:

Populair zijn de combi-deals waarbij er 2 of meerdere activiteiten worden gekozen op dezelfde locatie. Meerdere activiteiten geregeld met een paar simpele handelingen. Ideaal!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Eigen locatie of onze locatie

Bubbel voetbal wordt niet alleen gespeeld in de Bilt maar ook in de rest van de provincie Utrecht. Wij van BubbelBal.nl komen naar jullie toe. Jullie kunnen zelf zorg dragen voor een geschikte locatie of wij regelen dit voor jullie. Als je de bubbelballen bij BubbelBal huurt, komen wij ze op locatie bezorgen. Dit doen wij door heel Nederland en België. We zijn al 4 jaar lang de grootste aanbieder in Nederland met zeer mooie prijzen en daar zijn we trots op! Alles wordt aangeboden met begeleiding en hiervoor rekenen wij geen extra kosten. Wij bieden altijd een totaalprijs incl. btw en transportkosten zodat je direct weet waar je aan toe bent! Bubbel voetbal is geschikt voor groepen vanaf 6 personen en er bestaat geen maximaal aantal! Wij hebben voldoende bubbelballen en de ervaring om jullie activiteiten de juiste vorm te geven.

Activiteiten in De Bilt

Wil jij de leukste activiteiten in De Bilt organiseren? Bubbelbal heeft een groot aanbod van veelzijdige activiteiten voor jong en oud! Zo kun jij hilarische, spannende, ontspannende en sportieve activiteiten boeken bij ons! Ideaal voor een uitje met vrienden, familie, collega’s of school. Wij zorgen ervoor dat de activiteiten in De Bilt bij jou worden bezorgd, eventueel begeleid en ook weer worden opgehaald. Zo nemen we al het werk uit jouw handen en kun jij lekker genieten! Benieuwd naar alle activiteiten in De Bilt die wij organiseren? Lees dan snel verder!

Contact

Via het offerteformulier kun je heel gemakkelijk meer informatie aanvragen over jouw vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje dat je mag/moet organiseren. Bellen mag natuurlijk ook op 0650844783 / 0615295581.

Sporthal in de Bilt

Sporthal De Bilt
Henri Dunantplein 4
De Bilt

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646