IMG_4330

Oldenzaal

BubbelBal/Bubbel Voetbal in Oldenzaal

Wij van BubbelBal verzorgen zowel een teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje als een kinderfeestje in Oldenzaal en geheel Overijssel. Met Bubbel Voetbal ga je de strijd aan met je vrienden, teamgenoten of je collega's. BubbelBal is het hilarische uitje waarbij je je tegenstander omver kan kegelen. Het leuke hiervan is dat jij of je tegenstander altijd zacht terecht komen, doordat je een met luchtgevulde bal om je heen hebben.

Wat staat je wachten bij Bubble Voetbal van BubbelBal?

Uiteraard gooien wij jouw en je groep niet zomaar in het diepe. Na de ontvangst van onze begeleider krijgen jullie een uitgebreide instructie over het spel. Onze begeleider maakt de teamindeling indien jullie dat zelf al niet gedaan hebben. Welke team heeft de beste strategie tijdens een spel Bubbel Voetbal. Gaan jij en je team voor de mooi opgezette aanvallen of gaan jullie eerste al je tegenstanders omver beuken?

bubbelbal-outdoor

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

BubbelBal aanbod naast Bubbel Voetbal

Naast Bubbel Voetbal kunnen wij ook andere activiteiten voor jouw en je groep verzorgen. De volgende activiteiten kunnen wij zowel in Oldenzaal als in de omliggende plaatsen organiseren:

  • Archery Attack (pijnloze variant van paintball, lasergame en trefbal gewapend met pijlen en boog)
  • Dart-Voetbal (180 schieten, slaan of gooien op een levensgroot Dartbord)
  • SportsVillage (opblaasbare voetbalboardings en springkussens)
  • Apenkooi-feestje (gymzaal vol hindernissen met tikkers en verlossers)
  • Ballenfeest (verschillende balsporten spellen onder professionele begeleiding)
  • Snelheidsmeter (meten hoe hard je schiet, gooit of slaat)

Combi-Deals

Wil jij nu verschillende activiteiten bij ons afnemen dan kan dat ook. Door gebruik te maken van de combi-deals bespaar je op de normale huur. De volgende combi-deals zijn erg populair bij ons:

  • Archery Attack + Bubble Voetbal
  • Bubble Voetbal + Dart-Voetbal
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare boardings, snelheidsmeter, Dart-Voetbal, 2 springkussens en 8 BubbelBallen)

Activiteiten in Oldenzaal 

De leukste activiteiten in Oldenzaal vind je bij Bubbelbal! Wij organiseren de meest hilarische, sportieve, spannende of ontspannende activiteiten voor jouw vrienden, collega's of familie. De activiteiten in Oldenzaal worden door Bubbelbal bezorgd, eventueel begeleid en ook weer opgehaald. Wij nemen dus al het werk uit jouw handen! Ben jij benieuwd welke activiteiten in Oldenzaal wij aanbieden? Lees dan snel verder!

Contact

Mocht je nu meer informatie willen over de mogelijkheden vul dan hiernaast geheel vrijblijvend het aanvraag formulier in. Wij beantwoorden je mail zo snel mogelijk. Uiteraard kun je ons natuurlijk ook bellen als je direct antwoord wilt op je vragen. Wij helpen je graag verder!