Activiteiten in Oldenzaal

De leukste activiteiten in Oldenzaal vind je bij Bubbelbal! Wij organiseren de meest hilarische, sportieve, spannende of ontspannende activiteiten voor jouw vrienden, collega’s of familie. De activiteiten in Oldenzaal worden door Bubbelbal bezorgd, eventueel begeleid en ook weer opgehaald. Wij nemen dus al het werk uit jouw handen! Ben jij benieuwd welke activiteiten in Oldenzaal wij aanbieden? Lees dan snel verder!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsuitje Oldenzaal

Voor een bedrijfsuitje in Oldenzaal heeft Bubbelbal de leukste activiteiten voor jou uitgezocht. Wat denk je bijvoorbeeld van onze Bubbelballen? Kruip in de Bubbelbal en ga de strijd aan met jouw collega’s. Probeer de meeste doelpunten te scoren en beuk je collega’s omver. Het team dat de meeste doelpunten scoort, wint! Ideaal om die vervelende collega eindelijk eens terug te pakken. Niet alleen kunnen we voetballen met onze Bubbelballen, er zijn ook talloze andere spelvarianten te spelen. Denk bijvoorbeeld aan een koprolwedstrijd of schipper mag ik over varen. Genoeg activiteiten in Oldenzaal die leiden tot veel lachende gezichten. Zowel bij de mensen in de Bubbelbal als bij de omstanders! Het huren van de Bubbelballen is daarom perfect voor jouw bedrijfsuitje in Oldenzaal!

Vrijgezellenfeest Oldenzaal

Moet jij binnenkort invulling geven aan een vrijgezellenfeest? Wij hebben de leukste activiteiten in Oldenzaal die jij kunt doen. Eén van onze populairste activiteiten is het huren van onze e-choppers. De e-choppers zijn elektrisch aangedreven en bereiken een snelheid van ongeveer 25 km/h. Daarmee kun jij langs de mooiste plekken in Oldenzaal rijden, met een boel gezelligheid van jouw vrienden en vriendinnen. Omdat de e-choppers geheel stil zijn, kun jij lekker blijven ouwehoeren. Wij bezorgen de e-choppers op locatie en halen ze later ook weer op. Wij vragen alleen van jullie een geldig scooter- of autorijbewijs. Het rijden op onze e-choppers is niet voor niets één van de populairste activiteiten in Oldenzaal voor een vrijgezellenfeest!

Teamuitje Oldenzaal

Op zoek naar leuke activiteiten in Oldenzaal voor jouw teamuitje? Bubbelbal helpt jou graag verder. Zo kun je bijvoorbeeld onze Bubbelballen huren, waarin jij de strijd aangaat tegen jouw teamgenoten. Ontwijk jouw teamgenoten die als stormrammen op je afstormen en probeer zoveel mogelijk doelpunten te scoren. Een andere sportieve activiteit dat gegarandeerd plezier oplevert, is onze Archery Attack set. Gewapend met pijl en boog probeer jij jouw teamgenoten zo snel mogelijk af te schieten. Verstop je achter de obstakels en ga in de aanval wanneer de tegenstander het niet verwacht. Deze activiteit is een combinatie tussen trefbal, boogschieten en paintball. Het huren van onze Bubbelballen of Archery Attack zijn erg leuke activiteiten in Oldenzaal voor een sportief teamuitje!

Schoolactiviteit Oldenzaal

Ook voor scholen heeft Bubbelbal de leukste activiteiten in Oldenzaal. Zo kun je bij ons de grootste stormbanen of luchtkussens huren, waarop kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Ben je op zoek naar meer spanning? Dan is onze professionele lasergame set perfect voor jou! Met onze laserguns, die vanaf 10 stuks te huren zijn, toveren we jouw aula, sporthal of sportveld om tot een waar lasergame paradijs. Om de spanning en sensatie te vergroten, nemen we ook onze rookmachines en laserlichten mee. Het huren van de lasergame set is één van de meest spannende activiteiten in Oldenzaal voor jouw school!

Boek jouw activiteiten in Oldenzaal nu bij Bubbelbal

Wil jij activiteiten in Oldenzaal organiseren voor jouw vrienden, school, familie of collega’s? Dan ben je bij Bubbelbal aan het juiste adres! Wij hebben de leukste activiteiten te huur voor jong en oud. Allemaal leiden ze tot een lach op het gezicht en veel leuke verhalen achteraf. Bubbelbal brengt de activiteiten op locatie, begeleid ze indien nodig en haalt ze later ook weer op. Dát is de service van Bubbelbal! Heb jij nog vragen of ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar via ons telefoonnummer 06 – 15 29 55 81 of via het online contactformulier op onze website. Samen doen we er alles aan om jouw activiteiten in Oldenzaal memorabel te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646