Kampen

Bubble Voetbal/BubbelBal in Kampen

Bubble Voetbal van BubbelBal is een hilarische teamuitje. Ga jij de strijd aan met je vrienden, teamgenoten of collega’s. Bubble Voetbal is geschikt als bedrijfsuitje, teamuitje voor voetbalteams of vrijgezellenfeest! Bij Bubble Voetbal krijg je een grote met luchtgevulde plastic bal om je heen. Als je omver geduwd wordt vangt de bal je val op, waardoor je nooit pijnlijk terecht komt. Zowel hilarisch om te spelen als om naar te kijken!

Wat staat je te wachten bij Bubble Voetbal

Wij van BubbelBal sturen altijd ervaren begeleiders. Onze begeleider legt eerst uitgebreid het spel uit zodat iedereen weet wat de bedoeling is. De begeleider van ons deelt de teams in en dan kan het gevecht los barsten. Welk team gaat voor mooi voetbal combinaties en welk team beukt eerst alles tegenstanders omver om vervolgens tot scoren te komen.

BubbelBal komt naar je toe!

Mocht je nu denken wij willen het niet in Kampen spelen, maar in één van de omliggende plaatsen dan kunnen wij ook op de locatie van jouw keuze komen. Bubble Voetbal kan worden gespeeld op elk veld van tenminste 20x10m. De best geschikte ondergrond is gras, kunstgras of zand. Daarnaast hebben wij elektriciteit nodig om de ballen op te pompen. Is dat niet aanwezig dan nemen wij gewoon een aggregaat mee. Geen probleem!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Meerdere mogelijkheden bij BubbelBal

Mocht je nu nog andere activiteiten willen spelen dan hebben wij ook nog andere spellen welke wij kunnen verzorgen op door ons gekozen locaties of op jullie eigen locatie. De volgende activiteiten bieden wij ook aan:

Combi-Deals

Wij BubbelBal kunnen er ook verschillende activeiten gecombineerd worden. Veel gemaakt combinaties zijn:

  • Bubble Voetbal + Archery Attack
  • Apenkooi-feestje + Bubble Voetball
  • Bubble-Voetbal + Dart-Voetbal + Archery Attack
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare boardings + Dart-Voetbal + Snelheidsmeter + 2 Springkussens + 8 BubbelBallen)

Uitjes in Kampen

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Kampen? Bubbelbal helpt jou graag mee organiseren! Wij hebben de leukste activiteiten in Kampen voor jouw vrienden, collega’s of familie. Wij zorgen dat de activiteiten op locatie worden geleverd, indien nodig begeleid en op een later tijdstip weer worden opgehaald. Ben jij op zoek naar een portie hilariteit, sportiviteit, spanning en gezelligheid? Bubbelbal heeft het allemaal! Jij kan genieten van een onbezorgde dag, want wij nemen al het werk uit jouw handen.

Contact

Mocht je interesse hebben in één van onze activiteiten vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier hiernaast in.  Wij beantwoorden de mail elke dag. Mocht je nog aanvullende vragen hebben dan kun je ons ook bellen. Wij helpen je graag met het beantwoorden van je vragen!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646