Uitjes in Kampen

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Kampen? Bubbelbal helpt jou graag mee organiseren! Wij hebben de leukste activiteiten in Kampen voor jouw vrienden, collega’s of familie. Wij zorgen dat de activiteiten op locatie worden geleverd, indien nodig begeleid en op een later tijdstip weer worden opgehaald. Ben jij op zoek naar een portie hilariteit, sportiviteit, spanning en gezelligheid? Bubbelbal heeft het allemaal! Jij kan genieten van een onbezorgde dag, want wij nemen al het werk uit jouw handen. Bekijk snel de pagina voor alle activiteiten in Kampen!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsuitje in Kampen

Inspiratieloos en op zoek naar ideeën voor een memorabel bedrijfsuitje? Dan heeft Bubbelbal het antwoord! Onze Bubbelballen zorgen voor een stukje sportiviteit, maar voornamelijk voor hilariteit! Omringt door een grote Bubbelbal ga jij de strijd aan met je tegenstanders en probeer jij in een potje Bubbelvoetbal de meeste doelpunten te scoren. Pas alleen op dat je niet omver gebeukt wordt door één van je collega’s… Naast een potje Bubbelvoetbal kunnen wij ook andere spelvormen met onze Bubbelballen spelen. Denk bijvoorbeeld aan een heuse koprolwedstrijd of Chinese Muur (schipper mag ik overvaren). Het huren van onze Bubbelballen zorgt gegarandeerd voor veel hilariteit, waardoor het één van onze leukste activiteiten in Kampen is voor een bedrijfsuitje.

Vrijgezellenfeest Kampen

Bubbelbal helpt jou graag mee om een vrijgezellenfeest in Kampen te organiseren. Een vrijgezellenfeest is bij uitstek geschikt voor een onvermoeibare activiteit waar gezelligheid overheerst. Een activiteit in Kampen die in dit plaatje past, is het huren van onze e-choppers. Met onze e-choppers rijd jij met 25 km/h langs de mooiste plekjes van Kampen en omgeving. De e-choppers hebben een actieradius van 50 kilometer en zijn geluidloos. Daardoor kun jij lekker blijven ouwehoeren en een gezellige tijd beleven. Bubbelbal bezorgt de e-choppers op jouw vrijgezellenfeest in Kampen en haalt ze later ook weer op. Het enige wat wij nodig hebben, is een geldig scooter- en autorijbewijs van iedere bestuurder. Wil jij een onvermoeibare dag vol met gezelligheid? Dan zijn onze e-choppers één van de leukste activiteiten in Kampen voor jouw vrijgezellenfeest!

Teamuitje Kampen

Ook voor een teamuitje hebben wij leuke activiteiten in Kampen te huur. Net als bij een bedrijfsuitje zijn onze Bubbelballen uitermate geschikt voor een hilarisch teamuitje. Omhult door de Bubbelbal ontwijk je tegenstanders en probeer jij doelpunten te scoren. Het team dat de meeste doelpunten scoort is de winnaar en wint eeuwige roem! Naast een potje Bubbelvoetbal zijn er ook genoeg andere spelvormen beschikbaar. Het huren van de Bubbelballen kun je goed combineren met een potje Archery Attack. Dit spel is een mix tussen paintball, boogschieten en trefbal. Ook hier strijd je in twee teams tegen elkaar. Het team dat als eerste de tegenstanders heeft afgeschoten, wint! Wanneer je een pijl op je af ziet komen, duik je snel achter één van de obstakels! Deze activiteiten in Kampen zijn ideaal voor een sportief maar hilarisch teamuitje.

Schoolactiviteit Kampen

Tot slot helpt Bubbelbal scholen met het organiseren van de leukste activiteiten in Kampen. Wij hebben verschillende buitenactiviteiten, zoals onze springkussens en stormbanen. Wie houdt daar nou niet van? Maar ben je toch op zoek naar meer spanning en sensatie? Dan is onze professionele lasergame set iets voor jou! Met een minimale afname van 10 guns en een maximum van 40 gaan kinderen de spannende lasergame strijd met elkaar aan. Wij toveren de aula, sporthal of het sportveld om tot een waar lasergame paradijs! Bubbelbal neemt obstakels, rookmachines en laserlichten mee: een garantie voor spanning en sensatie! Niet gek dat het huren van onze professionele lasergame set één van de populairste activiteiten in Kampen is voor scholen!

Boek jouw activiteiten in Kampen bij Bubbelbal

Ben jij er al uit welke activiteiten in Kampen jij wil huren? Bubbelbal wil jou graag helpen! Wij hebben een groot aanbod van hilarische, spannende, onvermoeibare en sportieve activiteiten die één ding gemeen hebben: ze zorgen allemaal voor een lach op het gezicht. Bubbelbal zorgt dat de activiteiten op locatie worden bezorgd, indien nodig begeleid en later ook weer worden opgehaald. Dát is de service van Bubbelbal! Ben jij benieuwd naar al onze activiteiten? Of heb jij nog vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. We zijn te bereiken op 06 – 15 29 55 81 of via het online contactformulier op de website. Wij doen er alles aan om jouw uitje tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646