BubbelBal in Zaltbommel

Bubbel voetbal spelen in Zaltbommel en omgeving doe je met BubbelBal. Wij verzorgen het hilarische spel, waarbij spelers tot aan hun middel in een opgeblazen bubbel zitten, op locatie door heel Nederland en België. Een ideale activiteit voor elk vrijgezellenfeest, dagje uit met collega’s, familiedag of kinderfeestje. Een potje voetbal in een grote opgeblazen bubbel die tegelijk als stootkussen en als valbreker werkt, traint gegarandeerd de lachspieren. BubbelBal verzorgt naast bubble voetbal nog tal van andere activiteiten op locatie. Denk bijvoorbeeld eens aan Dart-Voetbal of een Apenkooi-Feest.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Aanbod activiteiten naast bubbel voetbal

Naast de activiteiten in en rondom de bubbelballen, zoals bubbel voetbal, valt er met BubbelBal nog veel meer te beleven. Een greep uit ons aanbod op locatie:

  • SportsVillage (opblaasbare boardings en springkussens)
  • Apenkooi-Feestje (gymzaal vol hindernissen, tikkers en verlossers werken elkaar tegen)
  • Snelheidsmeter (meten hoe hard je schiet, slaat of gooit)
  • Archery Attack (lasergame, paintball en trefbal ineen met pijl en boog)
  • Dart-Voetbal (180 schieten, slaan of gooien op een levensgroot dartbord)

Uitjes in Zaltbommel

Ben jij de organisator van het volgende uitje voor vrienden, collega’s of familie? Dan ben je hier goed! Bubbelbal biedt namelijk de leukste uitjes in Zaltbommel aan. Wil jij hilarische activiteiten doen? Of hou je juist van een beetje spanning? Bubbelbal heeft een groot aanbod in activiteiten die wij in Zaltbommel bezorgen. Ook voor relaxte activiteiten ben je bij Bubbelbal aan het goede adres. Ben je benieuwd wat voor uitjes wij allemaal verzorgen?

BubbelBal in Zaltbommel en omgeving

BubbelBal verzorgt overal BubbelBal-activiteiten, door heel Nederland en België. En als we “overal” zeggen, dan bedoelen we ook overal. Een mooi veldje achter het huis, een strand in de buurt of een sporthal die je mag gebruiken? Wij komen naar jullie toe met onze opblaasbare reuzeballen, groot dartbord of springkussens en zorgen ervoor dat jullie snel aan de slag kunnen. Ook in Zaltbommel. Nieuwsgierig? Wij vertellen je met alle plezier wat de mogelijkheden zijn en denken graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646