Uitjes in Zaltbommel

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Zaltbommel? Bubbelbal helpt jou daar graag bij! Wij organiseren activiteiten in Zaltbommel voor jouw collega’s, vrienden of familie. Zo hebben wij sportieve, onvermoeibare maar ook sportieve activiteiten in het assortiment. Eén ding hebben de activiteiten gemeen: ze zorgen allemaal voor hilariteit, gezelligheid en voor een lach op het gezicht. Bubbelbal zorgt ervoor dat jouw activiteiten in Zaltbommel op locatie worden bezorgd en daarna ook weer worden opgehaald. Hierdoor nemen wij al het werk uit jouw handen. Benieuwd naar ons activiteitenaanbod? Lees dan snel verder!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsuitje Zaltbommel

Staat het jaarlijkse bedrijfsuitje in Zaltbommel weer op het programma? Bubbelbal helpt jou graag mee met organiseren! Zo hebben wij onze Bubbelballen, die hier erg geschikt voor zijn. Met onze Bubbelballen strijden twee teams met een potje voetbal voor de winst. Beschermd door de Bubbelbal kun jij jouw vervelende collega’s eindelijk eens goed terug pakken. Het team dat de meeste doelpunten scoort, wint de strijd. Naast een potje voetbal zijn er ook andere spelvormen te spelen. Denk bijvoorbeeld aan een echte koprol wedstrijd of een spelletje Chinese Muur (schipper mag ik overvaren). Deze activiteiten in Zaltbommel zorgen ongetwijfeld voor veel hilariteit en vrolijke gezichten; ideaal voor jouw bedrijfsuitje!

Vrijgezellenfeest Zaltbommel

Ben jij op zoek naar leuke activiteiten in Zaltbommel voor een vrijgezellenfeest? Bubbelbal heeft verschillende activiteiten die aan jouw vraag voldoen! Zo kun je onze e-choppers huren. Met deze elektrische voertuigen scheur jij langs de mooiste plekken in en rondom Zaltbommel. De e-choppers van Bubbelbal gaan 25 km/h en hebben een actieradius van ongeveer 50 kilometer. Daarnaast maken ze geen geluid, waardoor jij lekker kan ouwehoeren tijdens deze onvermoeibare activiteit in Zaltbommel. Bubbelbal bezorgt de e-choppers op locatie en haalt ze daarna ook weer op. Het enige wat wij van jou vragen is een geldig scooter- of autorijbewijs van iedere bestuurder. Het huren van onze e-choppers is één van onze populairste activiteiten in Zaltbommel voor een vrijgezellenfeest!

Teamuitje Zaltbommel

Moet jij een teamuitje in Zaltbommel organiseren? Bubbelbal heeft de leukste activiteiten in Zaltbommel voor jou. Zo hebben wij sportieve activiteiten die hier geschikt voor zijn. Denk bijvoorbeeld aan onze Bubbelballen of Archery Attack. Met onze Bubbelballen strijden twee teams tegen elkaar. Het team dat de meeste doelpunten maakt is de winnaar. Maar pas op dat je niet omver gebeukt wordt door één van je tegenstanders.. Ook het huren van Archery Attack is een hilarische activiteit. Gewapend met pijl en boog ga jij de strijd aan met je tegenstanders. Het team dat als eerste alle tegenstanders heeft geraakt, wint! Wij voegen allemaal obstakels toe aan het speelveld, waardoor er een spannende strijd ontstaat. Het huren van onze sportieve activiteiten in Zaltbommel is de basis voor een gezellig teamuitje!

Schoolactiviteiten Zaltbommel

Ook voor het organiseren van de leukste schoolactiviteiten in Zaltbommel heeft Bubbelbal een leuk aanbod! Zo kunnen wij Apenkooi organiseren, maar kun je bij ons ook de grootste springkussens en stormbanen huren. Ga jij liever voor een iets spannendere activiteit? Dan is het huren van onze professionele lasergame set een uitstekend plan! Onze laserguns zijn al vanaf 10 stuks te huren, met een maximum van 40 stuks. Wij bouwen jullie aula, sporthal of sportveld om tot een waar lasergame paradijs. Hoe? Door verschillende obstakels toe te voegen en onze rookmachine en laserlichten mee te nemen. Spanning en sensatie gegarandeerd. Niet voor niets wordt onze professionele lasergame set steeds meer gehuurd. Het zorgt voor blije gezichten van de kinderen en is daarom één van de populairste activiteiten in Zaltbommel voor scholen.

Boek jouw activiteiten in Zaltbommel nu bij Bubbelbal

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Zaltbommel voor jouw vrienden, collega’s of familie? Bubbelbal helpt jou graag verder! Wij hebben een groot aanbod van verschillende activiteiten die leiden tot plezier, hilariteit en veel blije gezichten. Of het nu gaat om sportieve, onvermoeibare of spannende activiteiten; Bubbelbal biedt het allemaal aan. Daarnaast bezorgen wij de activiteiten in Zaltbommel op locatie, begeleiden de activiteit indien nodig en ruimen daarna alles weer op. Dát is de service van Bubbelbal! Heb jij nog vragen of ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via 06 – 15 29 55 81 of het online contactformulier op de website. Wij helpen je graag verder om jouw activiteiten in Zaltbommel tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646