Vragender

BubbelBal spelen in Vragender

Een teamfeest organiseren in Vragender of omgeving? Wij hebben een prachtige locatie bij Beneman waar je Bubbel voetbal kan combineren met heerlijk eten en drinken. Naast dit populaire spel is het vanaf nu ook mogelijk om onze nieuwe activiteiten te beoefenen. Voor teamfeestjes, vrijgezellenfeesten, personeelsuitjes of kinderfeestjes is Beneman in Vragender de ideale locatie.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

De activiteiten naast BubbelBal

Naast het razend populaire spel: Bubbel voetbal is er ook meer te boeken, namelijk:

Veel ingezet is de multi-functionele freeplayer voor familiedagen. Hierbij kun je met één apparaat Voet-Volley, Basketbal en Volleybal spelen. Bij Beneman heb je hier de ruimte voor.
Als het niet precies past qua ruimte dan kunnen we uitwijken naar de omliggende voetbalvelden.

Uitje in Vragender

Ben jij op zoek naar de meest hilarische activiteiten in Vragender? Bubbelbal helpt jou graag verder! Organiseer jij voor jouw vrienden, collega’s en familie een uitje? Wij hebben veel verschillende activiteiten in Vragender te huur die gegarandeerd zorgen voor hilariteit, mooie verhalen en een hoop gezelligheid. Bubbelbal levert de activiteiten op locatie en haalt ze na die tijd ook weer op. Wij hebben spannende, sportieve of juist onvermoeibare activiteiten in het assortiment. Daarbij nemen wij al het werk uit jouw handen. Meer weten over al onze activiteiten in Vragender?

Meer weten over onze activiteiten?

Wil je graag meer weten over bubble voetbal in Vragender of in één van de omliggende dorpen? Ook is er op onderstaande locatie gelegenheid om voor of natijd (uitgebreid) te eten/drinken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 0650844783 / 0615295581 of vul het contactformulier hiernaast in.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646