Uitjes in Vragender

Ben jij op zoek naar de meest hilarische activiteiten in Vragender? Bubbelbal helpt jou graag verder! Organiseer jij voor jouw vrienden, collega’s en familie een uitje? Wij hebben veel verschillende activiteiten in Vragender te huur die gegarandeerd zorgen voor hilariteit, mooie verhalen en een hoop gezelligheid. Bubbelbal levert de activiteiten op locatie en haalt ze na die tijd ook weer op. Wij hebben spannende, sportieve of juist onvermoeibare activiteiten in het assortiment. Daarbij nemen wij al het werk uit jouw handen. Meer weten over al onze activiteiten in Vragender? Lees dan snel verder!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsuitje Vragender

De leukste activiteiten in Vragender organiseer jij met Bubbelbal. Zo hebben wij ook de leukste activiteiten voor het bedrijfsuitje in Vragender. Onze Bubbelballen zijn hier erg geschikt voor! In grote luchtballen strijd jij samen met collega’s tegen elkaar. Het huren van Bubbelballen is de perfecte mogelijkheid om die vervelende collega eindelijk eens terug te pakken. Het team dat de meeste doelpunten maakt, wint! Maar pas op dat je niet omver gebeukt wordt door de tegenstander.. Naast het spelen van voetbal kun je ook andere activiteiten spelen met onze Bubbelballen. Denk bijvoorbeeld aan een heuse koprolwedstrijd of Chinese Muur (schipper mag ik overvaren). Het huren van Bubbelballen zorgt gegarandeerd voor een hilarisch bedrijfsuitje in Vragender!

Vrijgezellenfeest Vragender

Gaat er binnenkort iemand trouwen en moet jij een vrijgezellenfeest in Vragender organiseren? Dan helpt Bubbelbal jou daar graag mee! Een voorbeeld van leuke activiteiten in Vragender voor een vrijgezellenfeest zijn bijvoorbeeld onze e-choppers. Onze elektrische choppers gaan 25 km/h en hebben een actieradius van ongeveer 50 kilometer. Scheur langs de mooiste plekken in en rondom Vragender en geniet ondertussen van de gezelligheid met jou en jouw vrienden. Wij bezorgen de e-choppers op locatie en halen ze nadien ook weer op. Het enige waar jij voor moet zorgen, is een geldig scooter- of autorijbewijs van alle deelnemers. Het huren van onze e-choppers is daarom één van de leukste activiteiten voor een vrijgezellenfeest in Vragender!

Teamuitje Vragender

Wil jij iets gezelligs organiseren voor jouw team? Bubbelbal regelt graag jouw teamuitje in Vragender! Het huren van onze Bubbelballen is hier bijvoorbeeld erg geschikt voor! Stap in de Bubbelbal, scoor meer doelpunten dan je tegenstander en geniet van eeuwige roem. Naast een potje voetbal kun je ook andere spelvormen spelen, zoals een koprolwedstrijd of schipper mag ik overvaren (Chinese Muur). Ook onze Archery Attack is een prima alternatief. Gewapend met pijl en boog probeer jij iedere tegenstander af te schieten. Het team dat als eerste alle tegenstanders heeft afgeschoten, wint! Samen met jullie bouwen we een speelveld met allerlei obstakels, wat de activiteit in Vragender nog leuker maakt. Voor het leukste sportieve teamuitje in Vragender moet jij bij Bubbelbal zijn!

Schoolactiviteiten Vragender

Ook voor het regelen van schoolactiviteiten in Vragender ben je bij Bubbelbal aan het goede adres. Zo hebben wij diverse leuke springkussens en stormbanen. Wil je het iets spannender maken? Huur dan onze professionele lasergame set. Onze laserguns zijn al vanaf 10 stuks te huren, met een maximum van 40 stuks. Wij bouwen de aula, sporthal of het sportveld om tot een waar lasergameparadijs. We creëren obstakels en nemen onze eigen rookmachines en laserlichten mee. Dit zorgt voor spanning, sensatie en voor veel lol bij de kinderen. Niet voor niets is het huren van onze lasergame set één van de populairste schoolactiviteiten in Vragender!

Boek jouw activiteiten in Vragender nu bij Bubbelbal

Wil jij activiteiten in Vragender organiseren en ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Bubbelbal helpt jou graag verder! Onze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud en zorgen altijd voor veel lol, hilariteit en gezelligheid. Bubbelbal zorgt ervoor dat de activiteiten op locatie worden bezorgd, eventueel worden begeleid en ook weer worden opgehaald. Dát is de service van Bubbelbal! Heb jij nog vragen over de activiteiten of wil jij meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via 06 – 15 29 55 81 of via het contactformulier op de website. Wij helpen je graag verder om jouw activiteiten in Vragender tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646