Tiel

Bubbel voetbal in Tiel

Iets te vieren in de omgeving van Tiel? Een kinderfeestje, personeelsfeest of een klassenuitje? Bij BubbelBal.nl ben je zeker aan het goede adres om invulling te geven aan spelvormen voor iedere deelnemer. Er is voor ieder wat wils! Bubbel voetbal is populair onder vrijgezellenfeesten bij mannen en vrouwen maar ook zeker bij kinderfeestjes in Tiel. De activiteit is geweldig voor kinderen vanaf 6 jaar maar ook voor de fanatieke oom of tante in je familie. Wie zou jij nog wel eens willen treffen in een BubbelBal? Wij maken de activiteit op maat zodat jullie 100% kunnen genieten van de activiteiten.

BubbleBall en meerdere activiteiten

Er kunnen meerdere spelvarianten tijdens Bubbleball gespeeld worden. Denk hierbij aan het populaire Bubble voetbal of een potje Last-Man-Standing. Maar naast deze leuke spelvormen zijn er ook andere activiteiten die wij begeleiden.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

De activiteiten naast BubbelBal:

Behalve deze sporten hebben we ook diverse apparaten die de activiteiten nog leuker en spannender kunnen maken. Hierbij kun je denken aan een snelheidsmeter, zodat je erachter kunt komen wie er het hardst met een bal kan schieten. Ook kan er buiten gebruik gemaakt worden van de multifunctionele freeplayer, waarop je meerdere spellen kan spelen zoals Voet-volley, Volleybal en Basketbal. Perfect om de wachtende personen te vermaken. Naast deze activiteiten kunnen wij ook diverse uitjes organiseren zoals:

Meer weten over onze activiteiten?

Wil je graag meer weten over bubbel voetbal in Tiel? Of heb je zelf een locatie en weet je niet helemaal zeker of deze voldoet aan de eisen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via 0650844783 / 0615295581 of vul het contactformulier hiernaast in.

Locatie in Tiel:

Gymzaal Rauwenhof
Suze Groenewegstraat 104
4003 ZV Tiel

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646