Activiteiten Tiel

Is het jouw taak om activiteiten in Tiel te organiseren? Bijvoorbeeld voor een uitje met vrienden, familie of collega’s? Bubbelbal helpt je daar graag mee verder! Wij verhuren verschillende activiteiten die zorgen voor hilariteit, lachende gezichten en mooie verhalen achteraf. Of je nu op zoek bent naar spannende, sportieve, hilarische of onvermoeibare activiteiten in Tiel: Bubbelbal verhuurt het allemaal! De activiteiten worden op locatie geleverd, indien nodig begeleid en ook weer opgehaald. Zo nemen we al het werk uit jouw handen. Ben jij benieuwd welke activiteiten in Tiel wij verhuren? Lees dan snel verder!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsuitje Tiel

Voor het organiseren van activiteiten in Tiel voor een bedrijfsuitje ben je bij Bubbelbal aan het goede adres. Zo hebben wij onze Bubbelballen te huur, waarmee twee teams het tegen elkaar opnemen in een grote luchtbal. Wie scoort de meeste doelpunten en wie wordt het eerst omver gelopen? Ook kun je met de Bubbelballen eindelijk jouw vervelende collega’s terug pakken! Naast het Bubbelvoetbal kunnen we ook andere spelvormen spelen tijdens het bedrijfsuitje. Denk aan een heuse koprolwedstrijd of de Chinese Muur (schipper mag ik over varen). Met de Bubbelbal activiteiten in Tiel ben jij gegarandeerd van een hilarisch bedrijfsuitje!

Teamuitje Tiel

Moet jij dit jaar activiteiten in Tiel voor jouw teamuitje organiseren? Dan helpt Bubbelbal jou graag verder! Een sportieve activiteit die geschikt is voor een teamuitje is bijvoorbeeld het spelen van een potje Archery Attack. Gewapend met pijl en boog ga jij de strijd aan tegen het andere team. Verschuil je snel achter de obstakels. Is de kust veilig? Plaats de pijl goed in de boog, trek de boog aan en schiet met scherp. Schiet hiermee je tegenstanders één voor één af. Deze activiteit is ook goed te combineren met onze Bubbelballen. Speel een hilarisch potje Bubbelvoetbal en beuk je teamgenoten zo hard mogelijk omver. Het team dat de meeste doelpunten maakt, wint! Daarnaast kunnen we ook de andere spelvormen spelen. De keuze is helemaal aan jullie! De sportieve activiteiten in Tiel van Bubbelbal zorgen voor een hele middag lol en vertier!

Vrijgezellenfeest Tiel

Gaat er binnenkort iemand trouwen en moet jij het vrijgezellenfeest organiseren? Bubbelbal heeft de leukste activiteiten in Tiel die zich hier perfect voor lenen. Wat te denken van het huren van onze e-choppers? Met de e-choppers kun je heerlijk blijven ouwehoeren terwijl jij langs de mooiste plekken in Tiel en omgeving rijdt. De e-choppers zijn stil, kunnen 25 km/h en hebben een actieradius van ongeveer 50 kilometer. De e-choppers worden door ons op locatie gebracht en op een later tijdstip weer opgehaald. Het enige waar jij voor moet zorgen is dat alle bestuurders over een geldig scooter- of autorijbewijs beschikken. Het huren van de e-choppers is onvermoeibaar en één van de leukste activiteiten in Tiel om te ondernemen tijdens een vrijgezellenfeest!

Schooluitje Tiel

Tot slot heeft Bubbelbal ook activiteiten in Tiel geschikt voor scholen. Zo is onze professionele lasergame set erg populair voor een schooluitje. De lasergame guns zijn vanaf een minimale afname van 10 stuks te huren, tot een maximum van 40 stuks. Het lasergame spel kan gespeeld worden in de aula, sporthal of op het sportveld. Samen met bestaande obstakels toveren wij de locatie om tot een waar lasergame paradijs! Wij kunnen eventueel onze Bubbelballen meenemen en voor nog meer spanning en sensatie beschikken we ook over laser lichten en rookmachines. Deze activiteiten in Tiel zijn perfect voor een schooluitje en zorgen ongetwijfeld voor mooie verhalen van de kinderen achteraf.

Boek jouw activiteiten in Tiel bij Bubbelbal

Wil jij één of meerdere activiteiten in Tiel huren voor jouw uitje in Tiel? Dan helpen wij jou graag verder! De activiteiten worden door ons bezorgd, eventueel begeleid en ook weer opgehaald. Dát is de service van Bubbelbal! Huur nu onze Bubbelballen, Archery Attack, e-choppers of professionele lasergame set. Kijk op de website voor nog meer activiteiten! Heb jij nog vragen of wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op via 06 – 15 29 55 81 of via het contactformulier op onze website. Wij helpen jou graag verder om jouw uitje in Tiel tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646