Renkum

Bubbelvoetbal Renkum

Ben je op zoek naar een hilarische activiteit waarbij het spelen net zo leuk is als het kijken? Dan is Bubble voetbal echt iets voor jullie! Deze activiteit is zeer goed te beoefenen tijdens vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes. Daarbij wordt het ook vaak gespeeld tijdens een afsluiting van een voetbal, hockey of handbal weekend! Omdat de plastic bal een soort stootkussen vormt is het erg leuk om tegen de andere spelers aan te botsen! Dit spel zorgt gegarandeerd voor plezier! Wil jij ook graag met een groep Bubble voetbal in Renkum spelen? Dan ben je bij BubbelBal aan het juiste adres. Wij kunnen de bubbleballen op elke gewenste locatie in Nederland of België bezorgen!

Bubble voetbal in Renkum of locatie naar keus

Of je nou bubbel voetbal in Renkum of ergens anders wilt spelen, bij Bubblebal kan het allemaal. Wij leveren de Bubbleballen namelijk door heel Nederland en België. Hierbij kun je zelf aangeven op welke locatie je het spel graag wilt spelen. Dit kan bijvoorbeeld een sporthal, manege of voetbalveld zijn. Heb je geen goede locatie in de buurt? Op deze website staan een aantal geschikte locaties in Nederland en België.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Ook andere activiteiten bij BubbelBal

Bij BubbelBal kun je ook terecht voor andere originele activiteiten zoals:

BubbelBal.nl maakt het mogelijk.

Uitjes van Bubbelbal in Renkum

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Renkum? Bijvoorbeeld voor een uitje in Renkum voor jouw collega’s, familie of vrienden? Dan helpt Bubbelbal jou graag verder! Wij verhuren verschillende activiteiten voor jong en oud die leiden tot hilariteit, gezelligheid en onvergetelijke verhalen achteraf. Wij bezorgen de activiteiten in Renkum en halen ze vervolgens ook weer op. Jij hoeft daar niets meer voor te regelen. Bubbelbal biedt onvermoeibare, hilarische, sportieve en spannende activiteiten aan! Ben jij benieuwd wat voor activiteiten in Renkum wij verhuren? Lees dan snel verder!

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over bubble voetbal in Renkum? Neem gerust contact op via het contactformulier of via info@bubbelbal.nl.

Optisport – Renkum
Hogenkampseweg 45
6871 JK Renkum

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646