Activiteiten Renkum

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Renkum? Bijvoorbeeld voor een uitje in Renkum voor jouw collega’s, familie of vrienden? Dan helpt Bubbelbal jou graag verder! Wij verhuren verschillende activiteiten voor jong en oud die leiden tot hilariteit, gezelligheid en onvergetelijke verhalen achteraf. Wij bezorgen de activiteiten in Renkum en halen ze vervolgens ook weer op. Jij hoeft daar niets meer voor te regelen. Bubbelbal biedt onvermoeibare, hilarische, sportieve en spannende activiteiten aan! Ben jij benieuwd wat voor activiteiten in Renkum wij verhuren? Lees dan snel verder!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsuitje Renkum

Moet jij activiteiten in Renkum organiseren voor het teamuitje? Dan weet Bubbelbal daar wel raad mee! Wat denk je van het huren van onze Bubbelballen? Met de Bubbelballen zit jij beschermd in een grote doorzichtige luchtbal en probeer jij zoveel mogelijk doelpunten te maken. Je strijdt in twee teams tegen elkaar en het team dat de meeste doelpunten weet te maken, wint! Maar pas op dat je niet omver wordt gelopen door één van je collega’s. Dit maakt het teamuitje ook leuk om eindelijk die vervelende collega’s eens goed terug te pakken. Naast een potje Bubbelvoetbal kunnen we ook andere spelvormen spelen, zoals Chinese Muur (schipper mag ik over varen) of een heuse koprolwedstrijd. Het huren van de Bubbelballen is één van de leukste teamuitje activiteiten in Renkum!

Teamuitje Renkum

Ben jij samen met je teamgenoten toe aan een leuk teamuitje? Bubbelbal verhuurt de leukste activiteiten in Renkum voor een sprankelende teammiddag. Ga jij voor sportieve activiteiten? Dan is het spelen van Archery Attack een must! In twee teams ga je de strijd met elkaar aan. Gewapend met pijl en boog probeer jij de tegenstanders één voor één af te schieten. Duik snel achter één van de obstakels wanneer jij een pijl jou kant op ziet vliegen! Een potje Archery Attack is ook goed te combineren met het huren van onze Bubbelballen. Speel een pot Bubbelvoetbal en probeer zoveel mogelijk teamgenoten omver te beuken! Wie kan het langst blijven staan en wordt Koning Bubbelvoetbal? De sportieve activiteiten in Renkum van Bubbelvoetbal staan gegarandeerd voor een heerlijke invulling van jouw teamuitje.

Vrijgezellenfeest Renkum

Gaat er binnenkort een goede vriend of vriendin trouwen? Tijd voor een vrijgezellenfeest! Bubbelbal verhuurt de leukste activiteiten in Renkum, ideaal voor een vrijgezellenfeest. Wat denk je van een ritje op onze e-choppers? De elektrisch aangedreven e-choppers gaan 25 km/h en hebben een actieradius van ongeveer 50 kilometer. De e-choppers maken geen geluid waardoor jij lekker kan ouwehoeren met je vrienden en vriendinnen, rijdend langs de mooiste plekken in én rondom Renkum. Wij zorgen dat de e-choppers op locatie worden geleverd en vervolgens ook weer mee terug gaan. Het enige waar jij voor moet zorgen is een geldig scooter- of autorijbewijs van alle bestuurders. Het huren van de e-choppers behoort tot één van de leukste activiteiten in Renkum en zorgt voor één en al gezelligheid op jouw vrijgezellenfeest!

Schoolactiviteit Renkum

Tot slot biedt Bubbelbal ook activiteiten in Renkum aan voor scholen. Zo is onze professionele lasergame set altijd erg populair als schoolactiviteit. De laser guns zijn vanaf een minimum van 10 stuks te huren, met een maximale afname van 40 stuks. Samen met jou bouwen we de aula, sporthal of het sportveld om tot een echt lasergame paradijs! Voor wat meer sensatie zorgen we dat er voldoende obstakels in het veld staan en als kers op de taart nemen we onze laserlichten en rookmachines ook mee. Lol en spanning gegarandeerd. Het huren van onze professionele lasergame set is één van de populairste activiteiten in Renkum voor scholen!

Boek jouw activiteiten in Renkum nu bij Bubbelbal

Wil jij activiteiten in Renkum organiseren en ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Bubbelbal helpt jou hier graag mee! Wij verhuren verschillende activiteiten aan voor jong en oud, die zorgen voor veel lachende gezichten, hilariteit en grappige verhalen achteraf. Bubbelbal zorgt dat de activiteiten op locatie gebracht worden, ondersteunt de activiteit waar nodig en neemt vervolgens alles weer mee terug. Dát is de service van Bubbelbal! Heb jij nog vragen? Neem dan gerust contact op via 06 – 15 29 55 81 of via het contactformulier op onze website. Wij helpen je graag verder om jouw activiteiten in Renkum tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646