Oosterbeek

Bubbel Voetbal of Bumpball in Oosterbeek

In Oosterbeek BubbelBal spelen of op zoek naar een andere leuke activiteit met je vrijgezellenfeest, teamuitje, klassenfeest, personeelsuitje of organiseer je een kinderfeestje in Oosterbeek? Wij van BubbelBal.nl kunnen diverse activiteiten aanbieden op een gewenste locatie in of rondom Oosterbeek. Andere activiteiten die je kan boeken naast Bubbel-voetbal:

  • ArcheryAttack.nl (bekend als archery tag waarbij je met pijl en boog de strijd met elkaar aan gaat)
  • Dart-voetbal (je speelt in teams tegen elkaar waarbij je probeert de bal tegen het dartbord te schieten)
  • Sportvillage (creeër je eigen voetbaldorp met opblaasbare boardings en pannavelden)
  • Mega-Tafeltennis (je speelt rond-de-tafel zoals eerder op de camping, perfect te spelen in een gymzaal of sporthal)
  • Rent de Gymdocent (diverse spelvormen vanuit het bewegingsonderwijs komen aan bod. Leuk voor jong en oud! Beleef de mooiste spellen uit je jeugd nogmaals!)
bumperbal-in-de-buurt

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Bubbelballen in Oosterbeek

Wij van BubbelBal kunnen de activiteit Bubbel Voetbal op de locatie verzorgen. Vrijwel iedere sporthal voldoet aan de eisen. Vraag via info@bubbelbal.nl evt. naar de voorwaarden. Een sporthal, sportveld of park voldoet ook aan de eisen voor BubbelBal.nl. Voor kinderfeestjes is het ook voldoende om een gymzaal in Oosterbeek af te huren. Dit is vaak iets goedkoper dan een sporthal. Naast bubbelbal organiseren wij ook andere activiteiten zoals:

Zoek contact met BubbelBal.nl

Wil jij ook graag bubbel voetbal in Oosterbeek spelen en wil je meer weten over de mogelijkheden op locatie? Vul dan het contactformulier in op deze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder! De onderstaande gymzaal voldoet aan de eisen en is gemakkelijk zelf te reserveren via de gemeente.

Gymzaal Dennenkamp
Munninghoflaan 4,
6861 GN Oosterbeek