Activiteiten Oosterbeek

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Oosterbeek? Bubbelbal helpt jou graag met het organiseren! Moet jij activiteiten in Oosterbeek organiseren voor jouw vrienden, werk, familie of school? Zoek dan niet verder. Bubbelbal heeft diverse activiteiten te huur die hilariteit, gezelligheid en voor mooie verhalen achteraf zorgen! Wij bezorgen de activiteiten in Oosterbeek op locatie, begeleiden de activiteit indien nodig en nemen daarna alles weer mee. Of het nu gaat om hilarische, sportieve, onvermoeibare of spannende activiteiten: Bubbelbal heeft het allemaal! Wij nemen jou het werk uit handen. Ben jij benieuwd welke activiteiten in Oosterbeek te huur zijn? Lees dan snel verder!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsuitje Oosterbeek

De leukste activiteiten in Oosterbeek voor jouw bedrijfsuitje regel jij met Bubbelbal. Onze Bubbelballen zijn hier perfect voor! Met de Bubbelballen zit jij samen met jouw collega’s in grote luchtballen en speel je in twee teams een potje voetbal. Wie de meeste doelpunten scoort, wint. Maar pas op dat je niet omver wordt gebeukt! Ook is deze Bubbelbal activiteit in Oosterbeek erg leuk om eindelijk jouw vervelende baas of collega’s terug te pakken. Daarnaast zijn er ook nog andere spelvormen met de Bubbelballen te spelen, zoals een koprolwedstrijd of de Chinese Muur (schipper mag ik overvaren). Activiteiten in Oosterbeek die gegarandeerd tot hilariteit zorgen! Het huren van de Bubbelballen is een uitstekend idee voor een bedrijfsuitje in Oosterbeek.

Teamuitje Oosterbeek

Ook voor het organiseren van activiteiten in Oosterbeek voor het teamuitje ben je bij Bubbelbal aan het goede adres! Onze Bubbelballen zijn hier natuurlijk geschikt voor. Sportief speel jij samen met je teamgenoten een Bubbelvoetbal wedstrijd, terwijl de kans altijd aanwezig is dat jij binnen een paar seconden op de kop staat. Het team dat de meeste punten heeft gescoord, wint! De Bubbelballen zijn ook goed te combineren met een potje Archery Attack. Met Archery Attack strijd jij, gewapend met pijl en boog, in twee teams tegen elkaar. Wie als eerst alle personen van de tegenstander heeft geraakt, heeft de strijd gewonnen! Wanneer je deze activiteiten in Oosterbeek speelt met obstakels, wordt de lol nog groter.

Vrijgezellenfeest Oosterbeek

Moet jij dit jaar een vrijgezellenfeest organiseren voor jouw vriend of vriendin? Bubbelbal heeft geschikte activiteiten in Oosterbeek die zich hier perfect voor lenen. Wat te denken van het huren van e-choppers? Met deze voertuigen scheur jij over de mooiste wegen en langs de leukste plekken. Met 25 km/h en een actieradius van 50 kilometer ben jij volledig vrij om te bepalen waar jij op avontuur gaat. De e-choppers zijn stil, waardoor jij lekker kunt ouwehoeren met iedereen. Wij zorgen dat de e-choppers op locatie worden geleverd en later ook weer opgehaald worden. Het enige waar jij voor moet zorgen is een geldig scooter- of autorijbewijs van iedere bestuurder. Het huren van e-choppers bij Bubbelbal is één van de leukste activiteiten in Oosterbeek voor een vrijgezellenfeest!

Schoolactiviteit Oosterbeek

Bubbelbal helpt jou graag bij het organiseren van activiteiten in Oosterbeek die geschikt zijn voor jouw school. Een populaire activiteit is onze professionele lasergame set. Met een minimale afname van 10 guns en een maximum van 40 toveren we samen met jou de aula, sporthal of het sportveld om tot een waar lasergame paradijs! Daarbij gebruiken we bestaande obstakels en kunnen we eventueel onze Bubbelballen gebruiken. Om de spanning te verhogen, nemen we ook rookmachines en laserlichten mee. Dit zorgt voor nog meer spanning, sensatie en een hoop mooie verhalen achteraf. Niet voor niets is het huren van een lasergame set één van de meest populaire activiteiten in Oosterbeek voor scholen.

Boek jouw activiteiten in Oosterbeek nu bij Bubbelbal

Wil jij activiteiten in Oosterbeek organiseren en ben jij benieuwd naar alle opties? Bubbelbal helpt jou graag verder! Wij hebben activiteiten te huur voor jong en oud die stuk voor stuk leiden tot hilariteit, lachende gezichten en gezelligheid. Wij brengen de activiteiten op locatie, begeleiden de activiteit indien nodig en nemen vervolgens alles weer mee terug. Dát is de service van Bubbelbal! Heb jij nog vragen of wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via 06 – 15 29 55 81 of via ons contactformulier op de website. Wij helpen je graag verder om jouw activiteiten in Oosterbeek tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646