Groesbeek

Bubble voetbal Groesbeek

In Gelderland zijn er tal van mogelijkheden om leuke activiteiten te doen voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teamfeest of klassenuitje. Heb je wel eens gedacht aan de hilarische en spannende combi-deal bij BubbelBal.nl? Wij bieden bubbel voetbal in Groesbeek aan in combinatie met ArcheryTag. Zo kun je op dezelfde locatie, die gehuurd wordt door jullie of ons, twee of meerdere geweldige activiteiten spelen. Voor ieder team is er wel de juiste combinatie. Wij bieden maatwerk dus laat het ons weten! Wil je het niet in Groesbeek maar een omliggende plaats? Dat kan! Wij regelen een sporthal, gymzaal of sportveld waar het kan plaatsvinden. Zie hieronder de linkjes met meer informatie over de activiteiten die je kan combineren met bubble voetbal:

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bubble voetbal op een gewenste locatie

Het voordeel van Bubble voetbal is dat het niet plaatsgebonden is. Bij BubbelBal leveren wij de bubbelballen namelijk door heel Nederland en België. Als je zelf een geschikte locatie in Groesbeek in gedachten hebt, zoals bijvoorbeeld een gymzaal, voetbalveld of manege, dan brengen wij de bubbelballen gewoon op die locatie. Heb je nog geen goede locatie in de buurt gevonden? Dan kun je op deze website een aantal geschikte locaties per provincie/plaats in Nederland en België vinden. Naast bubbelbal kunnen wij ook andere uitjes voor jou organiseren zoals:

Neem contact op

Wil je ook graag bubble voetbal in Groesbeek spelen en wil je graag meer informatie aanvragen? Vul dan het contactformulier in op deze website of neem zelf telefonisch contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Locatie Groesbeek voor bubbel voetbal

Sporthal Heuvelland
Ambachtsweg 8a
Groesbeek

Sportclub de Treffers
Nijerf 1
Groesbeek

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646