Activiteiten Groesbeek

Wil jij de leukste activiteiten in Groesbeek organiseren? Denk bijvoorbeeld aan een uitje in Groesbeek voor jouw vrienden, team, werk of familie. Dan helpt Bubbelbal jou graag verder! Wij hebben verschillende activiteiten, die leiden tot gezelligheid, hilariteit en mooie verhalen achteraf. Bubbelbal zorgt ervoor dat de activiteiten in Groesbeek geleverd en daarna ook weer opgehaald worden. Zo nemen we het werk van jou uit handen. Of het nu gaat om onvermoeibare, spannende of hilarische activiteiten: Bubbelbal heeft het allemaal! Ben jij benieuwd wat voor activiteiten in Groesbeek wij organiseren? Lees dan snel verder!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsuitje Groesbeek

Voor leuke activiteiten in Groesbeek voor een bedrijfsuitje ben je bij Bubbelbal aan het goede adres! Wat denk je van het huren van onze bekende Bubbelballen? Met de Bubbelballen speel jij in twee teams tegen elkaar Bubbelvoetbal. Wie de meeste doelpunten scoort, wint. Maar pas op dat je niet omver wordt gebeukt! Ook is dit de perfecte activiteit in Groesbeek waarbij jij jouw vervelende baas of collega’s eens goed kan terug pakken. Naast een potje Bubbelvoetbal kunnen we ook andere spelvormen spelen met de Bubbelballen, zoals een koprolwedstrijd of de Chinese Muur (schipper mag ik overvaren). Dit levert gegarandeerd hilariteit op! Het huren van de Bubbelballen is één van de leukste activiteiten in Groesbeek.

Groesbeek vrijgezellenfeest

Ook voor het organiseren van activiteiten in Groesbeek voor een vrijgezellendag helpt Bubbelbal jou graag! Gaat jouw vriend of vriendin binnenkort trouwen? Geniet dan samen met elkaar van een heerlijke onvermoeibare activiteit waar je lekker kan ouwehoeren met elkaar. Het huren van e-choppers leent zich daar perfect voor! Deze voertuigen zijn elektrisch aangedreven en maken geen geluid. Samen rijd je over de mooiste wegen en langs de leukste plekken. De e-choppers kunnen 25 km/h en hebben een actieradius van ongeveer 50 kilometer. Wij zorgen ervoor dat de e-choppers op locatie worden geleverd en opgehaald. Het enige waar jij voor moet zorgen, is een geldig scooter- of autorijbewijs van iedere bestuurder. Het huren van de e-choppers behoort tot één van de leukste activiteiten in Groesbeek en zorgt voor veel gezelligheid!

Teamuitje Groesbeek

Moet jij dit jaar het teamuitje organiseren? Bubbelbal heeft verschillende activiteiten in Groesbeek die hier erg geschikt voor zijn. Wat denk je van het huren van de Bubbelballen? Beuk jouw teamgenoten zo hard mogelijk omver en zorg dat jij de meeste punten scoort! Geen zorgen, met de Bubbelballen zal dit geen pijn doen. Deze activiteit in Groesbeek kun je uitstekend combineren met een potje Archery Attack. Hier ga je, gewapend met pijl en boog, in twee teams de strijd met elkaar aan. Hoor jij bij het team dat als eerst alle personen van het andere team heeft geraakt? Dan ben jij de winnaar! Deze sportieve activiteiten in Groesbeek zorgen voor veel lol tijdens jouw teamuitje.

Schoolactiviteit Groesbeek

Tot slot helpt Bubbelbal graag bij activiteiten in Groesbeek die op scholen georganiseerd worden. Zo is onze professionele lasergame altijd erg populair. Wij brengen de guns met een minimale afname van 10 stuks en een maximum van 40 stuks langs op jouw school. Samen toveren we de aula, het sportveld of de sporthal om tot een waar lasergame paradijs! We gebruiken bestaande obstakels en kunnen ook onze Bubbelballen meenemen. Om het nog spannender te maken nemen we ook rookmachines en laserlichten mee! Met het professionele lasergame spel van Bubbelbal ben jij gegarandeerd van spanning, sensatie en mooie verhalen achteraf! Niet voor niets is dit één van de populairste activiteiten in Groesbeek voor scholen.

Boek jouw activiteiten in Groesbeek nu bij Bubbelbal

Wil jij activiteiten in Groesbeek organiseren, maar weet jij nog niet goed welke mogelijkheden er zijn? Bubbelbal helpt jou graag verder! Wij hebben diverse activiteiten voor jong en oud die leiden tot hilariteit, lachende gezichten en een hoop leuke verhalen achteraf. Wij brengen de activiteiten op locatie, begeleiden de activiteit indien nodig en nemen daarna alles weer mee terug. Dát is de service van Bubbelbal! Heb jij nog vragen of wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via 06 – 15 29 55 81 of via ons contactformulier op de website. Wij helpen je graag verder om jouw activiteiten in Groesbeek tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646