Ede/Wageningen

Bubbel voetbal in Ede/Wageningen

In Ede of Wageningen zijn er tal van mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest, teamuitje, bedrijfsfeest of kinderfeestje. Wij van BubbelBal bieden de mogelijkheid om bubbel voetbal in ede of wageningen te spelen onder begeleiding van een werknemer van ons. Daarbij dragen wij zorg voor het reserveren van een sporthal of sportveld om de activiteiten bij jullie in de buurt te laten plaatsvinden. Denk hierbij aan sporthal de Reehorst en sporthal de Peppel in Ede. Ook zijn er tal van recreatiegebieden met een grasveld waar we gebruik van kunnen maken. Naast bubble voetbal is het ook mogelijk om andere activiteiten te kiezen om je feest compleet te maken. Zie hieronder.

Alles is te combineren. Als wij het volgende weten dan kunnen we alles op maat maken en een exacte prijs doorspelen:

  • Leeftijd
  • Aantal deelnemers
  • Welke provincie/plaats

Bel ons op 0615295581 of 0650844783 voor een directe prijsindicatie.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bubble voetbal in Ede/Wageningen maar ook in de rest van Nederland of België

Wij van BubbelBal.nl, vinden het van belang om naar de klant toe te komen. Hierdoor hoef je zelf niet ver te reizen. Op onze website vind je in Nederland en België een aantal geschikte locaties. Heb je zelf al een locatie in gedachten, zoals bijvoorbeeld een sportveld, park, of weiland? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.
Het gaat ons om de goede service en daarbij leveren wij bijbehorende muziek! Neem geheel vrijblijvend contact op voor een potje bubble voetbal in Ede of Wageningen via het offerte formulier hiernaast of bel 0650844783 / 0615295581.

Andere uitjes in Ede

Ben jij aan de beurt om een uitje voor vrienden, familie of collega’s te organiseren? Bubbelbal helpt jou hier graag bij! Wij bieden namelijk de leukste uitjes in Ede en omstreken aan. Spannende activiteiten, hilarische activiteiten, onvermoeibare activiteiten; wij zijn van alle markten thuis. Bubbelbal biedt alle activiteiten op locatie aan, zodat jij daar verder geen werk mee hebt (Wij brengen én halen de activiteiten weer op!). Ben je benieuwd wat wij voor jouw uitje in Ede kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

De locaties in Ede en Wageningen

Sporthal de Reehorst
Bennekomseweg 26
Ede

Sporthal de Peppel
Peppelensteeg 1
Ede

Sporthal de Vlinder
Hollandseweg 7
Wageningen

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646